Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjj 23 cobra

dlaczego nie miałam orgazmu???????

Polecane posty

Gość pierożekkk
ja tego nie rozumiem, idz moze do seksuologa. bo to przykre tak nie dochodzic.

Gość ajjjj 23 cobra
nagle znaleźli się spece od anatomii :o

Gość qwerty ___12345
Wiesz, to tak jakbym mówiła "mój żołądek toleruje tylko warzywa, a owoców nie", podczas gdy po jedzeniu i warzyw i owoców rzygałabym tak samo. Więc na czym opiera się Twoja teoria że tylko wielki kutas Cię zaspokoi? Bo naprawdę nie rozumiem. Potrafisz to jakoś wyjaśnić?

Gość ajjjj 23 cobra
ponieważ piszę to już za 100000 razy!!!!!!!!! nie działa na mnie mizianie łechtaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ile jeszcze to powtorze!

Gość ewengarda
No właśnie. Z góry przekreśliłaś właściwości łechtaczki, bo raz czy dwa ją pogniotłaś i nic nie dało. Więc tak samo przekreśl możliwości swojej pochwy, bo jak widać, to też Ci nic nie daje. Ja Ci powiem o co chodzi. Tobie po prostu w głowie wykwitła bzdura że tylko pochwowy jest dobry i właściwy, dlatego sapiąc jak ratlerek i dziabiąc bezcelowo szparkę - próbujesz go w końcu mieć.

Gość fkfgdkdjgf
BO ZLE TO ROBISZ KOBIETO!!!

Gość qwerty ___12345
"ponieważ (...) nie działa na mnie mizianie łechtaczki" Ale wkładanie wibratora też nie.

Gość a może jednak miałaś...
Nie słuchaj pierożka! To wcale nie jest przykre, zresztą sama wiesz, skoro Ci dobrze. I może faktycznie wcale Ci kutas niepotrzebny, tylko sobie tak wmawiasz. Wiesz, bywa, że facet jak się uprze, że chce uprawiać stosunek to czasem ma tak, że nie może dojść od oralu. Stąd powiedzenie, że seks ma więcej wspólnego z głową niż lędźwiami.

wibracje na łechtaczkę i nie ma opcji, byś nie doszła :-)

Gość patyczek do henny
Na serio????? Nie działa na ciebie dotykanie łechtaczki????? Przecież to najbardziej unerwiony organ nie tylko na ciele kobiety, ale na ciele człowieka w ogole, bo nawet penis jest mniej unerwiony. Dziwne. Chyba xle to robisz. Bo to aż niemoźliwe żeby nie mieć wrażliwej łechtaczki. To jest tak samo dziwne jakbyś na przykład nie miała czucia w dłoni.

Gość fkfgdkdjgf
w mlodym wieku to wystarczy sie potrzec troszeczke nawet o faceta ;) i juz jest dobrze, ale ona wie lepeij mimo, ze wszyscy bardziej doswiadczeni mniemam pisza jej o tym...

Gość ajjjj 23 cobra
zaraz.. czekam na teorię, że jestem nienormalna :o naprawde od słuchania mozna popaść

Gość fkfgdkdjgf
Masz zle nastawienie i tyle.. i sie nie obrazaj, bo nikt Ci zle nie doradzał ,a wrecz przeciwnie! po prostu uparcie nie chcesz przyjac do wiadomosci innego zdania niz Twoje..

mówiłam... ;> Dlatego Ty tam nie słuchaj tylko rób swoje :D

Gość lollli polli
Twoja historia, chociaż trochę inna, przypomina mi historię mojej koleżanki, przeczytaj. Po liceum poszłam na studia zaoczne, bo chciałam w międzyczasie pracować. Czyli miałam 19 lat. Tam poznałam dziewczynę 28-letnią, z którą się zaprzyjaźniłyśmy, nocowałyśmy u siebie czasami itd... Miała chłopaka z którym byla od 2 lat. Powiedziała że to jej trzeci związek i nigdy nie miała orgazmu. Powiedziałam że powinna uczyć się sama, że łechtaczka, te sprawy, nawet powiedzialam w jakich pozycjach najlepiej to robić samej, czym itd... Odpowiedziała "nie mogę, mnie to nudzi, próowałam, ale nic z tego, po parunastu minutach tylko mnie to irytuje, więc przestaję". Nie wiedziałam co jej odpowiedzieć. Nie znałam tego problemu, bo sama poznałam orgazm mając 11 lat. :) Po studiach nasz kontakt się urwał. Potem znów go odnowiłyśmy na naszej-klasie. Ja teraz mam 27 lat, ona 36. Gadka szmatka, znów zaczęłyśmy się spotykać i zapytałam ją co z dawnym problemem... Powiedziała że nadal nie doznała orgazmu. Nigdy, w ciągu całego swojego życia. A przypomina mi to Ciebie, bo ona też jak Ty leżała - ktoś jej coś wkładał a ona czekała na orgazm jak na zmiłowanie. Nie dziwiłam się że nigdy nie poznała orgazmu, skoro rezygnowała po paru próbowach onanizmu i w gruncie rzeczy była przekonana że od samej penetracji w końcu dojdzie. To się nigdy nie stało. Moim zdaniem trzeba walczyć do skutku. Dobrze, że próbujesz sama ze sobą, że poznajesz swoje ciało, ale moim zdaniem powinnaś zacząć od łechtaczki, nawet jeśli początkowo nie sprawia Ci to przyjemności. No nie wiem.... nie ma mocnych.... musisz w końcu dojść, bo łechtaczka własnie takei ma zadanie. PS : To, że Tobą "rzucało" to żaden dowód na orgazm. Orgazm to wyczuwalny moment, KONKRETNE KILKA SEKUND intensywnej rozkoszy, podczas której pulsują mięśnie pochwy. Orgazm jest jak kichnięcie dla organizmu - nie da się tego z niczym innym pomylić i jest WYRAŹNIE ODCZUWALNE.

Gość dureX owa
ja np, wibrator wkładam do pochwy i nic i nic nie czuje to takie wredne, czekam na super chłopaka który doprowadzi mnie do niebios:) nadal czekam i jestem z warszawy:) zapraszam panowie:) co do tematu nigdy nie miałam orgazmu co jest z moja pochwą??

Gość do autorkiiiii
a pierwszy raz uzywalas tego wibratora ???

Gość p.nutria
normalny człowiek by się nie pierdolil tylko poszedl do seksuologa. nie wiem wstydzisz się? on ci pomoze