Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola192

ladne smski

Polecane posty

Gość ola192

czasem pisze sobie z przyjaciolka ladne esemeski w nocy np '' wloz mi palce koteczku '' rzadko sie widzimy bardzo i bardzo ja kocham i ona mnie czasem spalysmy w jednym lozku i sie przytulalysmy i calowalysmy. a w sumie pociagu seksulanego do kobiet obydwie nie czujemy, tylko jakos tak do siebie uwazacie to za dziwne?

Gość ola192
ja nie mam nigdy zamiaru sypiac z kobietami fuuuuuuujjjj ; //// ale jednak ciagnie mnie do mojej przyjaciolki. z nikim innym bym tak pisac nie umiala hmm..

Gość denomag
Cóż ja bym się zgodził gdyby mnie poprosiła. Nie należy odmawiać przyjaciółce a poza tym może być fajna przygoda :)

Gość ola192
my jakos tak nie patrzymy na to zeby razem sex uprawiac raczej przyjemnosc sprawiaja nam mile slowa kocham cie i tym podobne. ale czasem ona lapie mnie za pupe i mowi cos ladnego, albo caluje mnie po szyi i mowi ty mala suczko o takie rzeczy , nie zeby tak na powaznie

Gość denomag
a próbowałaś jakoś odwzajemnić jej zaczepki?? np też mogłabyś ją złapać za pupę lub gdy ona zacznie Cie całować po szyi ty pocałuj ją w usta. trochę spontaniczności i zobaczysz co wyjdzie. pozatym to nie znaczy że musisz być odrazu les zawsze możesz być bi jeśli lubisz też sex z facetami. Spróbuj myślę że nie pożałujesz mimo iż pewnie każdy Ci wmawia że to nienormalne, bądź bardziej otwarta wyzwól się :)

Gość ola192
ja ja tez caluje to nie chodzi o to ze jestem jakas zimna. zanim pojziemy spac teez piszemy daj buzi itd. nie wiem czy brnac w to dalej bo to moze byc tylko taka przygoda, ona znajdzie sobie chlopaka, ja bede troche odrzucona , a bardzo szybko sie przywiazuje do kogos nie sprawia mi to problemu. w sumie nie mamy przed soba zadnych oporow, ona siedzi w wannie np i rozmawiamy calkiem normalnie. albo na odwrot sama juz nie wiem co mam myslec o tym.

Gość denomag
rozumiem ze obie jestscie bez facetów?? jeśli razem jest Wam dobrze i wogóle to czemu nie spróbować takiego związku?? przecież to nic złego, a jak by nie wyszło to trudno przyjaciółkami zawsze możecie przecież zostać. Nie bój się odrzucenia bo możesz naprawde dużo przegapic. pamietaj życie jest jedno baw się póki możesz, korzystaj z życia. taka jest moja rada

Gość ola192
nie na dluzsza mete chyba bysmy nie umialy, a raczej na pewno... chce miec meza dzieci ale chce miec tez ja zeby przyjsc porozmawiac poprzytulac sie

Gość denomag
Rozumiem Cie, powiem tylko że może być trudno bo jeśli chcesz mieć męża i ją to różnie może być mąż zazdrosny albo cos takiego może nawet namawiać Ciebie do trójkąta z nią. Ale przewaznie jest tak że jak będziesz miała swojego to niestety przyjaciółka pójdzie na boczny tor, wiem z doświadczenia. Dlatego jeśli chcesz możesz z nią teraz przeżyć swoją przygodę będziecie napewno bliżej siebie. Jeśli chcesz pogadać na priv to napisz na denomag@wp.pl

Gość ola192
ktos sie jeszcze wypowie?

Gość ola192
hm?

Gość ola192
eeee