Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

RATUNKU POMÓŻCIE BARDZO PROSZE....

Polecane posty

Gość

Kochałam się z chłopakiem w ostatni dzień okresu biorę tabletki od 7 dni... czy jest możliwość zajść w ciążę jeżeli ma się okres i bierze się tabletki?? proszę pomóżcie mi chciałabym się czegoś dowiedzieć...

Gość co do tabletek
O ile bierzesz tabletki regularnie i nie masz objawów które wskazywałyby że tabletki cyklu nie trzymają - np plamien w trakcie opakowania to raczej na pewno jestes zabezpieczona. Jesli toTwoje pierwsze opakowanie dopiero ale przyjełas pierwsza tabletkie w pierwszy dzien okresu tp tez jestes zabezpieczona

Gość
Tak zaczęłam brać w pierwszy dzień okresu. a Co do tych plamień to one występują cały czas ale ja myślę ze to przez tabletki ponieważ dopiero zaczęłam brać i to są moje pierwsze tabletki...

Gość co do tabletek
Teoretycznie powinnas byz bezpieczna

Gość Do autorki..
Jak nie jesteś pewna tabletek, to po co się nimi faszerować? Nie obraź się, ale trzeba mieć doprawdy nierówno pod sufitem... No cóż.. mentalność niemyślącej nastolatki...

Gość
boję się ponieważ są to moje pierwsze tabletki i nie znam sie na tym wszystkim nie wiem jak one działają i w ogóle.... dlatego pisze na forum żeby dowiedzieć się trochę o ich działaniu ...nie chce zaliczyć wpadki bo mam 19 lat i nie chce dziecka narazie... pomóżcie mi proszę was...opowiedzcie mi trochę o tych tabletkach i czy można kochać się bez gumki bezpiecznie....