Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapominajka jestem

Kończę dziś 25 lat i jest mi SMUTNO

Polecane posty

Okrągła data, studia skończone, praca jest jakas tam, rodzina dzwoni z życzeniami...i znajomi. Nie mam kochającego faceta przy sobie. Co ja mówię, nie mam go w ogóle!!! Ciągle trafiałam na egoistów i nieodpowiednich ludzi. Chcieli ze mna być ci, których ja nie chciałam....a z tymi, których chciałam rozpadało się prędzej czy później. To moje święto dzisiaj a mi jest smutno.....co to będzie dalej, nie umiem pogodzić sie z tym....że być może już zawsze będę sama:(

Gość juu
Wszystkiego najlepszego :) przede wszystkim życze Ci takiego faceta jakiego pragniesz :) nie martw sie predzej czy pozniej trafisz na takiego :)

Gość juu
ps. a swoja droga ja w kwietniu tez obchodze 25 lat.. i zostałam sama.. niedawno zakonczyl sie moj 6 letni zwiazek.. ;/ tyle czasu.. a teraz jestem sama i tez mi zle.. ale coz zrobic, takie jest niestety zycie :) ale wiem ze gdzies tam czeka na mnie ten moj wymarzony :) heheh

Gość z życzeniami
Wszystkiego najlepszego i głowa do góry. Może właśnie teraz passa się odmieni, bądź dobrej myśli!

Gość rosołowa panienka
No cos ty zgłupiała? 25 lat to smarkacz, dziecko jeszcze, a ty sie martwisz, ze sama zostaniesz?

Gość jak nie jestes dziewica to
na porzadnego nie trafisz

jako Twoja rówieśniczka życzę wszystkiego naj naj i podpisuję się pod tym co piszesz. Ja mam urodziny w lipcu, wiem że samotność jest nieciekawa.....tez spotykam samych dupków. Głowa do góry autorko, zdrowia i wiele uśmiechu no i żebyś stała się czyjąś NIEZAPOMINAJKĄ;);)

Gość
Wszystkiego najlepszego i nie masz się co smucić :)

Wszystkiego dobrego :) i przestan z tym ze do konca bedziesz sama juz. Każda babka tak płacze i przez to bierze byle kogo a potem płacze ze takiego wzięła. Czekaj poznawaj ludzi lepiej w wieku 30poznać kogos na staje niz wczesniej związać sie z byle kim i zmarnować zycie. Jeszcze raz spełnienia marzeń i uśmiech prosze :)

Gość gergd
Najlepszego :) :)