Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśna

ja mam nie do wage -

Polecane posty

Gość smutaśna

Gość smutaśna
mam 17 lat mam 155cm wzrostu a ważę tylko 39kg ;-( chciałabym przytyć 2-4 kg. ma poczatku roku byłam chora miałam wirusa żołądka... dwa miesiące się męczylam bo nie mogłam jesć.. przez to tak schudłam.. po tym miałam jeszcze wstręt do jedzenia teraz gdy jem już normalnie to i tak nie przybieram na wadze... co zrobić??

Gość smutaśna
wiem ze tu piszecie jak schudnąć ale może macie jakaś rade zeby przytyć ... nie kiedy nie mogę na siebie patrzeć że jestem taka chuda... te 4 kg więcej by mi sie przydało..

Gość smutaśna
moja mama mowi zę za 2-3 lata przybiore troche i będzie dobrze ale jest mi źle będac taką... mam wrazenie że inni patrzą na mnie jak na anorektyczkę...

Gość smutaśna
a ile kosztuje taka wizyta u dietetyka...

Gość smutaśna
po tej chorobie co miałam długo nie mogłam dojść do siebie.. byłam u lekarza rodzinnego robiłam badania bo lekarz podejrzewał że to tarczyca.. ale wyniki mam dobre i stwierdził że po tym wisusie mogę mieć jeszcze problemy na pare tygodni... mimo że jem normalnie czasem sie opycham słodyczami to i tak nic nie tyje... ;-(

Ja też miałem kiedyś niedowage, i to dużą. 174 cm i 53 kg. Ale juz naszczeście waże normalnie. Ale nie wiem co jest gorsze, niedowaga czy nadwaga

Gość smutaśna
mając te 4 kg więcej napewno nie będe mieć nadwagi.. może są jakies tabletki na tycie??

Ale mi nie chodziło o Ciebie z tą nadwagą :P Po prostu musisz jeść bardziej kalorycznie. Ja zacząłem tak jeść i przytyłem. Musisz pamiętać żeby nie chodzić głodna, i jeść dużo mięsa, serów, nabiału. Staraj się jeść wszystko co masz w domu :) Tylko nie przesadź :)

Gość smutaśna
hehe dzięki... nie przepadam za serami.. z nabiału to mleko pije.. no i do szkoły biore jakiś jogurt pitny...

Gość smutaśna
wy faceci to mozecie nadrobić nie do wage chodzac na siłke...

Tak, na siłownie chodzę. Ale tam też się spala kalorie i trzeba wtedy jeszcze więcej jeść. Staraj się jeść jak najwięcej kalorii, i nie chodź głodna!! Ja jak tylko poczuje że jestem lekko głodny to od razu jem. Grubi muszą pamiętać żeby nie jeść z dużo, a chudzi żeby ciągle jeść.

Gość smutaśna
ok dzięki dostosuje sie do twojej rady...