Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19letnia19IDID

Powiększa mi się brzuch!

Polecane posty

Gość 19letnia19IDID

Witam.Mam 19lat.Od 3 miesięcy biorę pigułki antykoncepcyjne,jednak jakiś czas temu bodajże w grudniu lub styczniu zapomniałam 1 pigułki. Po 3 miesiącach brania pigułek powinny ustąpić niektóre objawy (np.takie jak ból piersi),jednak mnie bolą cały czas , od jakiegoś czasu jestem senna,a co najgorsza brzuch mi się powiększył.Towarzyszy mi przy tym dziwne uczucie, często czuje jakby takie rozciąganie,a dziś przy tym uczuciu zaczęła boleć mnie miednica...cały czas czuje dziwne rozciąganie i wypychanie w macicy.Jestem bardzo szczupłą osobą,ale nie przypominam sobie żebym kiedyś takie uczucie czuła. I jeszcze jedno co do moich piersi.W tym tygodniu zapomniałam 2 pigułek bo zapomniałam zabrać je z domu,a miałam wyjazd(ale w te dni gdy ich nie brałam to nie współżyłam),to tak koszmarnie bolały mnie piersi ,że jak szłam to je czułam,całe sutki mnie bolały i piersi.Czasami było odczuwalne szczypanie.Jednak na początku lutego wykonywałam jakiś test po 8 zł,z dokładnością 98% i wyszedł negatywnie.Nie wiem co o tym myśleć.Test się mylił?Może był z tych 'gorszych'? Nie był polski. Wizytę mam u ginekologa dopiero na 10 marca dlatego chciałam się was poradzić. Z góry dziękuję.

Gość ja proponuje....
weż dzieczyno solidnie pierdnij!!!!!!! może to wzdęcia!!!!!!

Gość 19letnia19IDID
Chyba jednak nie wzdęcia :)

Gość 19letnia19IDID
No to co to może być? Będę test powtarzać za parę dni

Gość trochę objawy ciąży
Zrób nawet jutro rano z porannego moczy kolejny test tylko innej firmy. Mnie Twoje objawy trochę wyglądają na ciąże - takie identyczne ma koleżanka, ale wiesz NIE MUSI TAK BYĆ.