Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaMałaRozdartaPanna

Doradźcie... jestem rozdarta...

Polecane posty

Zazwyczaj nie dzielę się moimi problemami na tego typu forach, ale jestem podłamana i chcę obiektywnej oceny sytuacji. Otóż byłam 4 lata związana z pewnym chłopakiem, na początku sielanka, jednak po dwóch latach zamienił się w chama zapatrzonego w swoich kumpli itp. Kilka miesięcy temu rozstaliśmy się, bo dowiedziałam się, że jeździł już od tygodni na imprezy mi wciskając, że jest gdzieś u kumpli itp. Przy okazji dowiedziałam się jeszcze o innych kłamstwach. Po miesiącu wrócilśmy do siebie, jednak na niecałe 2 tyg. bo mu się odmieniło, że musi sobie wszystko przemyśleć. Jeszcze będąc ze mną dowiedziałam się, że spotkał się z inną dziewczyną, rezygnując ze spotkania ze mną (było to w pasterkę) Kilka dni po tym rozstaniu on zaczął tęsknić, pisać sms-y, dzwonić. W czasie starań o nasz powrót, mimo tego, że byłam przeciwna temu spotkał się z tą dziewczyną jeszcze kilka razy... Chciałam dać sobie z nim spokój już na zawsze, czułam, że dam radę.. Zmieniłam nr gg, nie odbierałam telefonów itd.. ale któregoś dnia przyszedł do mnie.. Postanowiłam dać mu tą ostatnią szansę... i pojawił się inny chłopak, do którego mnie bardzo ciągnie, jego zresztą do mnie też, mówi, że już dawno mu na nikim tak nie zależało... A ja jestem rozdarta... nie wiem co robić, boję się podjąć jakąkolwiek decyzję, obawiam się porażki...

Gość decyzje musisz podjac sama
dlaczego chcesz wracac do kogos kto Cie: oklamywal, koledzy sa wazniejsi i ktory nie docenil tych szans, ktore juz mu dalas?? zastanow sie dobrze i podejmij decyzje:-)

bo niestety należę do bardzo sentymentalnych osób, nie mogących zapomnieć o tej przeszłości w pozytywnych barwach, które z nim spędziłam... i cóż, mam nadzieję, że może tym razem się zmienił.

Gość denomag
Proponuje olać starego a przyjąć nowego, skoro i tak tamten cie oszukuje i za tydzien powie ci ze znowu musi to przemyśleć bo bedzie w tym czasie wolał pukać inną panienke to daj sobie z nim spokój bo więcej łez wylejesz niż to warte. Zacznij kręcić z tym nowym może będzie lepszy, będzie to coś świeżego taka moja rada

Ludzie dopoki nie przezyja jakiejs traumy rzadko zmieniaja sie (na lepsze)....... :o swiadome wchodzenie w zwiazek z klamca jest bardzo nierozsadne... ale jakos to w zyciu bywa, ze kazdy na wlasnej skorze musi sie przekonac, ze inni mieli racje .... :)

Ehh ja mam podobnie .. Tez jestem bardzo sentymentalna .. A moj facet zachwouje sie podobnie .. Chce to skonczyc,ale nie moge .. Powiem jednak,ze gdyby pojawil sie inny facet to tego obecnego bym zostawila .. Naprawde ! Nowy facet .. byc moze nowe cudowne chwile itd. Ehh zazdroszcze Ci takiej sytuacji,bo ja bede pewnie jeszcze dlugo w tym chorym zwiazku .. ;/