Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamatkaA

Mój syn chce zostać księdzem!!!

Polecane posty

Gość załamanamatkaA

Nie akceptuje tego!:(

Przynajmniej się nie będzie musiał martwić, co do garnka włożyć, księżom się dobrze powodzi.

Gość współczuję ale pewnie będziesz
musiała się z tym pogodzić

wiesz jak bedziesz miec dobrze:)..a on..hoho:D

Gość to wielki dar
będziesz błogosławiona

Gość załamanamatkaa
Nie chce takiego błogosławieństwa, syn mnie skrzywdził mnie i mojego męża swoim wyborem:(

Gość aale masz fajnie
twój syn będzie zarywał lasencje i miał kupę kasy :)

Nie trzeba było codziennie dziecka do kościoła ciągać !

powinnaś uszanować jego decyzję. no cóż , został wybrany.

Gość dobrze ci tak
dzieci nie mamy po to zeby spelnialy nasze plany :( moze wreszcie teraz to do ciebie dotrze !

skrzywdził cię swoim wyborem?...tego nie rozumiem. czy to nie jego życie? czy on nie ma prawa decydować o sobie? choćby konsekwencje tego wyboru były najgorsze, to on je poniesie, nie ty, jego życie, nie twoje

Gość CO Z CIEBIE ZA MATKA
NIE CHCESZ ŻEBY SYN BYL SZCZĘSLIWY? NIE KOCHASZ GO SKORO NIE SZANUJESZ JEGO WYBORÓW I JESZCZE MÓWISZ ŻE ZAWIÓDL I CIEBIE I MEŻA. MÓJ SYN JESZCZE NIE MUSI PODEJMOWAĆ TAKICH WYBORÓW ALE CO BY NIE ZADECYDOWAŁ TO BĘDĘ GO WSPIERAĆ I POZWOLĘ MU ZYĆ SWOIM ŻYCIEM.

Ale ty pleciesz kobieto. To jego zycie i jego wybór. Powinnaś go kochać takim jakim jest i akceptować jego decyzję. A jakby się okazało że nigdy nie będzie miał żony bo jest gejem to też byś go nie akceptowała ????

Ale ty pleciesz kobieto. To jego zycie i jego wybór. Powinnaś go kochać takim jakim jest i akceptować jego decyzję. A jakby się okazało że nigdy nie będzie miał żony bo jest gejem to też byś go nie akceptowała ????

Gość ladaco..
Z tymi zieciami jest dobre:D:D:D

Gość CO TO ZA MATKA!!!
Kobieto, czy słyszysz ty sama siebie??? Sądząc po Twoich wypowiedziach nie jestes osobą bardzo wierzącą. Widocznie syn pomimo tego ze jest młodszy tak na prawde jest mądrzejszy od ciebie. Potrafił rozpoznac swoje powołanie i za nim isc, odkrył w sobie wielką łaske jaką jest powolanie do kapłanstwa. Muisz to zaakceptować a przedewszystkim nie sprzeciwiac sie temu. To jego decyzja, a nie Twoja. Rowie dobrze mógłby być samotnym, gejem albo małzonkiem, TY nie masz na to wpływu. Chyba ze jestes matką nie przygotowaną do bycia rodzicem i nie masz o tym zielonego pojęcia!!!

Gość Powołany
Hej, ja pochodzę z prawie nie wierzącej rodziny, a wiem, że chce iść na Kapłana. Wiem, że moja mama zgodzi się jak jej o tym powiem. Bóg go wzywa do siebie, aby był blisko niego. Powinna pani to uszanować.

Gość bzdety z ambony
załamanamatkaA! czemu nie akceptujesz jego wyboru?Jeśli tylko jest nierobą od urodzenia,jeśli jest zakłamanym draniem i w dodatku pazernym na kasę ,to się jak najbardziej na klechę nadaje,hahaa

Gdybym wierzył, pewnie zostałbym księdzem, bo nie mam powodzenia, a to byłoby świetnym wytłumaczeniem na porażki uczuciowe.

Gość SDSfan
Moim największym marzeniem jest zostanie księdzem. Nawet nie wiecie jak to boli, gdy cię rodzice szantażują: "Nie kochasz nas", "Jesteś gejem", apeluję nie niszczcie życia waszych synów, bo macie własny pomysł na życie...

Gość gość
Najpiekniejesz co moze go spotkac to byc Ksiedzem - polecam

Gość gość
no widzisz, Bog tak dziala ze nawet w ateistycznej rodzinie (zakladam ze jestescie co najmniej niepraktykujacy) znajdzie sie ktos b. wierzacy.to sila wyzsza, nic nie zdzialasz albo tak ci macica uderzyla na mozg ze tylko wnuki w glowie.na to jest sposob-przypuszczam ze masz jakies 40+, mozesz jeszcze urodzic.staraczki-babcie, ktore nagabuja swoje dzieci juz po skonczeniu 18 lat zeby postaraly sie o wnuka to najwredniejszy typ staraczek

Gość gość
do zalamana matka 2010.02.19 Kobieto wybij mu z glowy-glupoty-Kleru,obluda i falsz.Doczego doprowadzil-Wojtyla Karola???Tragedja.!Sa opisy Jego kolezki Rasingera ponim,zostal terz popiezem,wyczul-szambo podal sie do demisji.lecz nadal jest Papiezem! Nawet z FRANKIM niechce zadnych spotkan! A co z Wesoloskim? Zyje pod innym nazwiskiem ! Moze takie zycie podoba sie synowi Tragedja! Jestesmy wiezacy-ale-wboga ! nie w kler! Bog jest wokol nas,czcimy-siwjeta itd. Starsze malzenistwo z nad-morza-GD.