Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaaa25

czy to jest ciaza?

Polecane posty

Gość anetaaa25

witam mam problem kochalam sie z chlopakiem 4.01 tydzien przed moja miesiaczka . byly to dni plodne .zabepieczylisy sie prezerwatywa ktora nie pekla ani nie zsunela sie stosunek byl ktotki byl to nasz pierwszy wiec balismy sie o konsekwencje tak naprawde czasami jak sobie wszystko poukladam stwierdzam ze nie ma pawdopodobienstwa zajcia w ciaze a jednka sie badzo boje booo....moje miesiaczki na ogol sa regularne tzn trwaja zawsze 7 dni chociaz przychodza czasmi 28 , 30 a nawet 34 dnia cylku to zawsze byly obfite i trwaly 7 dni a ostatnio moja miesiaczka trwaa 6-5 dni i nie byla zbyt obfita w sumie nie byly bo chodzi mi o 2 osttani miesiaczki . od tego naszego pierwszego razu juz nie kochalismy sie wiec moie pytanie brzmi co sie dzieje czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy ? nie biore ekow a ni tez nie mam objawow takij jak mdlosci czy zawroty glowy czy zbyt czeste oddawanie moczu ale czy mogl by mi ktos dokladnie wytlumaczyc cos o tych sutkach slyszalam ze jak robia sie ciemniejsze to to tez jest oznaka ciazy ? z gory dzkeuje zi cezkam na odpowiedz .a i mam 19 lat czytalam ze w tym wieku jeszce nie zawsze jes regularna miesiaczka . prosze o odpowiedz dziewczyny pomożcie :*:

To jak czytalas,to doczytaj jeszcze,ze miesiaczka co drugi miesiac moze byc mniej obfita.

Gość anetaaa25
wiem sory za taki temat ale jak ktos jest w trudnej sytuacji to moze mu to pomoc chodzi o opinie innych ludzi . a co do prezerwatywy to tez sie naczytalam ze roznie to bywa wiec prosze o wasze opinie , czemy moja ciotak sie sama skrócila?

Gość anetaaa25
dobra a ja mma juz miesiace takiego malego krwawienia

Gość anetaaa25
chodzilo mi o 2 miesiace pod rzad prosze innych o rade

Gość anetaaa25
a czym ja cie tak oslabilam ? ta prezerwatywa?

Gość chce/sie/tu/uczyc
posluchaj skarbie... napewno nie jestes w ciazy! nie ma takiej mozliwosci! a jezeli chodzi o twoja miesiaczke to jest to normalne ze nastapily w niej zmiany poniewaz zwykle jest tak ze od momentu gdy zaczynasz wspolzycie seksualne twoje miesiaczki ulegaja zmianie:) takze nic sie nie martw wszystko jest ok;) pozdrawiam:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dziewczyno nie jesteś w ciązy,bo to nie mozliwe tym bardziej ze mialaś już dwie miesiączki.Nie stresuj sie bo nie ma czym,serio.

Gość anetaaa25
do : chce/sie/tu/uczyc dzieki za wypowiedz :) co do moich lat to owszem mam 19 !sory ze tak malo kompetetnie sie wypowiadam na temat sexu ale widac skoro zalozylam taki temat to nie siedze w tym tak jak inni ;]

osłabiłaś mnie tym ze sama sobie zaprzeczyłaś-szkoda że tak szybko nie zachodzi się w ciążę jak piszecie,a po drugie czy my jesteśmy lekarzami i znamy twój cykl,hormony itd.

Gość akucikuci
Spokojnie! Szczerze mówiąc masz dobrze z "obfitością" miesiączki... ja już jadę na 5 opakowaniu tabl. anty i ostatnio okres miałam 3 razy w miesiącu ;P ..i żyję! :D

Gość anetaaa25
nie al tu nie chodzi o badanie krok po kroku mojego cyklu itp tylko ozwianie podejrzen czy jest to prawdopodobne czy tez nie bo ostatnio tyle naczytalam sie na ten temat ze czasami kobieta podczas ciazy ma miesiaczke mniejsza i krotsza

Gość anetaaa25
wiesz no dobra teraz jak sie patrzy na to , to wychodzi na to ze nie jestem ale czlowiek tyle sie naczytal ze a moze cos sie stanie i nawet nie wiemy o tym a potem...moze nie wiem tyle co inni o tym ale tez po jednym temacie nie oceniej mnie od razu .ale mimo to dzeki za wypowiedz