Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała0987

facet nie chce mnie zaprosić do swojego domu

Polecane posty

Gość nieśmiała0987

Witam Wszystkichi bardzo proszę o pomoc?? Mam faceta , którego poznałam pare lat do tyłu ale spotykamy od roku, jednak nigdy nie zostałam zaproszona przez mojego partnera do domu jego i jego rodziców. Jestem po rozwodzie i mam nastoletnią córkę. On jest młodszy ode mnie. Wiem ,ze jego mama nie jest za naszym związkiem, gdyz ja jestem po przejsciach. on twierzdi ze mnie bardzo kocha i ze w koncu mnie zabierze?? ale pytanie kiedy?? moze sobie robie niepotzrebnie złudne nadzieje?? a moze powinnam zakończyć ta znajomoś?? mamy wspólne plany. Pomóżcie

Gość Bo widzisz facet
ma żonę. Być może i dzieci. To jak ma ciebie zaprosić?

Gość nieśmiała0987
własnie o to chodzi ze nie ma zony ani dzieci, bo znamy sie bardzo długo

Gość byc moze..
jesteś pewna? a może ma dziewczyne?

Gość wierzyCIELKA
ma żonę lub kochankę lub kochanki wierz nam - TO NIE JEST normalne

Gość nieśmiała0987
właśnie tego nie jestem pewna, ale gdy sie pytam czy ma kogos - to odp ze nie, zreszta który facet by sie przyznał. Niedługo wyjeżdzamy wspólnie na kilka dni wypoczynku moze tam sie coś wyjasni??

Może obawia się, że jego mam mogłaby zachować się niemiło. Nie chce, by Ci było przykro. Poczekaj jeszcze. On sam bedzie wiedział, kiedy będzie mógł to zrobić. Nie nalegaj, bo stawiasz go w niezręcznej sytuacji.

Gość wydaje mi sie ze
a ja myse, ze po prostu nie mysli sie sprzeciwic swojej matce.Bzyka sobie kobiete bez zadnych zobowiazan, a na zone przyprowadzi sobie kobiete bez zadnych zobowiazan i bez przeszlosci rozwodowej.Przykro mi kolezanko, ale jests na rynku matrymonialnym bardzo kiepska partia.Sorki.Taka prawda.Gdybym byla matka, tez odradzalabym ze wszystkich sil zwiazek z rozwodka i dzieckiem.

Gość wierzyCIELKA
odwiedź go niespodziewanie pod byle pozorem i zobacz reakcję

Gość nieśmiała0987
ale przez ta sytuacje zadręczaja mnie jakies chore mysli, a moze jak by mnie jego mama poznała to by zmieniła zdanie na mój temat, cięzko mi sie ztym pogodzic tymbardziej ze on zna wszstkich moich znajomych i rodzinę

Przyczyn takiego stanu rzeczy moze byc wiele a) wstydzi sie swoich rodzicow b) obawia sie, ze Wasze spotkanie przerodzi sie w koszmar (jesli jego rodzice sa konserwatywni) c) moze ukrywa ten zwiazek (znasz jego znajomych?)-> nie traktuje Cie powaznie d) moze nie przywiazuje wagi do spotkan rodzinnych

Gość dfgth
skoro nie ma kochanki to pewnie ma kochanka

Gość ale Ci tu kadza
kobieto, to dorosly facet, jakby mial powazne zamiary wobec Ciebie i wie jak Ci zalezy na przedstawieniu rodziny, zrobilby to.Ten chlop ma w dupie przyprowadzac kobiete, ktora zapewne ma do lozka tylko.A Ty jestes zalosna, jak mozna tak zebrac, by ktos chcial Cie poznac.Znaj swoja wartosc, a swoja droga dobrze ktos napisal , jestes kiepsciutka partia dla kogos bez dziecka i bez rozwodu.

Gość wierzyCIELKA
daj se spokój z tym palantem nie szanuje cie ale pewnie i tak nie uwieżysz i zrobisz swoje

Gość nieśmiała0987
miałam nadzieje że mnie przeleci

napisala, ze jest po rozwodzie - to tak dla uporzadkowania faktow... zawsze kazdy i tak dziala po swojemu... jak mowila B. Tyszkiewicz - jak juz facet prosi o rade to zazwyczaj rozwaza chociaz uzycie takowej... natomiast kobieta- to glownie wygadac sie musi, a swoje i tak zrobi cos w tym jest ;)

Gość wierzyCIELKA
własnie - zrobi to co chce i będzie cierpieć, bo przeznaczeniem kobiety jest ból, cierpienie i poświęcenie zze szmatą w tle

nie jestem pewna czy przeznaczeniem jest, raczej kwestia decyzji...

Gość pawel456545
bo baby sa glupie, zamiast znalezc sobie tez rozwodnika z dzieckiem to wieksza szansa powodzenia.A pcha sie jedna z druga jak kolo dupy farfocle wisza.,

A moze po prostu jest maminsynkiem i boi sie reakcji mamusi? Juz mamusia zrobi wszystko, zeby przegonic rozwodke z dzieckiem z zycia synusia. Przykre, ale prawdziwe. facet musi miec jaja jesli Cie kocha. jesli nie potrafi postawic sie matce to dupa zimna. Przykro mi.