Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana de Nerve

Łódź Najlepszy fryzjer, trwała!

Polecane posty

Gość Ana de Nerve

Witam serdecznie. Potrzebuję porady odnośnie fryzjera. Mam bardzo długie włosy (zdjęcie nr 1), których pielęgnowanie zajęło mi jednak naprawdę dużo czasu.. Teraz miałabym ochotę podkręcić trochę swoją rudość i zrobić trwałą (mniej więcej taką, jak na drugim zdjęciu). Szukam więc sprawdzonego fryzjera, który nie zniszczy mi takim zabiegiem włosów (a przynajmniej nie jakoś specjalnie) i który zrobi to naprawdę dobrze. Tak, żeby było bardzo podobnie do tego na zdjęciu. To dla mnie bardzo bardzo ważne :) Proszę łodzianki o jakieś rady. Dodam, że na Piotrkowskiej 50 w salonie Trandy Hair Fashion, zaproponowano mi cenę około 170zł. Niby w miarę tanio, ale nie byłam jeszcze w tym salonie, więc nie wiem, czy mogę im zaufać ... 1. http://img638.imageshack.us/img638/7629/dsc04516a.jpg 2. http://z.about.com/d/beauty/1/0/B/H/curls4.JPG

Gość ale wiesz ze nie mozesz
w jednym dniu zrobic i farby i trwalej bo Ci sie bardzo zniszcza wlosy ? Przynajmniej moja fryzjerka zdecydowanie mi takie eksperymenty odradzala. Ja polecam autorskie studium Małgorzaty Rośniak na ul. Piotrkowskiej, chodze tam od lat i bardzo sobie chwale.

Gość ASDEFRGTHYJUK
A to oststnie to śmieszne jakieś salone di co?po polsku nie moze sie nazywac?no jak mnie wqrwiaja takie nazwy.

Gość barchanowe gacie
trwała jest passe i to od baaardzo dawna. I nie da się jej zrobić nie niszcząc włosów. Poza tym: albo farbowanie,albo trwała. Jeśli fryzjer nie widzi problemu w wykonaniu jednego i drugiego zabiegu w trakcie jednej i tej samej wizyty,to radzę brać nogi za pas.....:(

Gość jak zes wlazla w strone
w wersji wloskiej to masz salone di :o Wystarczylo kliknac na wersje w jezyku polskim i wtedy masz juz normalnie " studium autorskie " no ale jak sie jest debilem :o

Gość Marta 34
Tylko i wyłącznie STUDIO KUKA. Kuba Denys jest mistrzem i profesjonalistą.

Gość Marta 34
zapomniałam dodać Piotrkowska 116. W bramie po prawej stronie. Obok MCDonaldsa. REWELKA.

Gość kajtuś
kurcze, takie ładne włosy.. ja tez mam takie ługie i chcialabym loki ale si eboje ze to bedzie jakas porażka, ze sie rozprostują od razu i przesuszą na dodatek:(

Gość Ana De Nerve
Barchanowe Gacie, jakoś mało mnie obchodzi co w tej chwili jest "cool i trendy" -.-'

Gość krucafuks
Masz bardzo ładne włosy, ja bym nie kombinowala. Nie znam ani jednej osoby z ładna trwała, poza tym włosy po ondulacji tez trzeba układac, a jak Ci sie zrobia odrosty, bedziesz wygladala jak spaniel. Probowalas papilotow na noc?(nie na mokre wlosy a lekko wilgotne). Albo metody na slimaczki:dzielisz wilgotne wlosy na 4 sekcje, zwijasz kazda wokol wlasnej osi, robisz "slimaczka"(cos jak reni jusis w zakrecona), podpinasz wsowkami, albo gumka na czubku glowy i idziesz spac. Rano rozplatasz, glowa w dol, troche lakieru, ewentualnie suszarka.

W Good Time Day SPA mają dość dobrych fryzjerów - współpracują z Berendowicz i Kublin. Maja tam takiego młodego Wiktora - świetna ma rękę chłopak do obcinania. Wiecie, taki fryzjer z polotem - jak się czegoś dotknie, to świetnie wychodzi. Jak zależy wam na fajnej fryzurce, to zerknijcie sobie właśnie tam.