Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o chryste panie /

Popłakałam się dziś ponieważ...

Polecane posty

Gość Kika00
no więc widzisz...wypisują o tobie na forum,a ja tłumacze ze t jakies pefrfidne podszywki,a ty mi mówisz ze zgorszenia wypisuje,najprawdopodobniej to co napisałes uswaidomiło mi ze zle czynie i sie teraz przycchylam do tego co napisałe a wypisujesz ze bluźnię...jeśli to tak cie urozaiło to przepraszam...nie będę sie z tobą kłóciła,bo sam napisałes ze trzeba wybaczac...

osobamysląca - Tia a co tam u bachledy i farella?

Gość osobamyśląca
Już nigdy o nich nie wspomnę. Mam wiele problemów. Ten wątek już zamknęłam bo co - Bachleda ma zamiar Oskara dostać?

Gość osobamyśląca
Na razie miała premierę w irlandii. No to nie o to chodziło reżyserowi chyba. Ciekawe czy się z nim spotkała. Widać ją tylko z jej mężem... :( Reżyser kajś wsiąkł. Farel kręcił.

Gość osobamyśląca
Ja bym olała ten Dublin na rzecz Artemisji. Ten dywan też bym olała. A najbardziej Farela - nie wiem. Jak mogła liczyć, że się z nią ożeni? To chyba było 0% realne. Hmmm...no teraz to zostaje albo drugie dziecko i coś tam - chałtura z nudów w samotności albo nie wiem co... więzienie? :(

Gość osobamyśląca
Przypuszczam, że ten Jordan już na nią teraz wziądzie. Nie wiem. W końcu prawie go wyciepli przez nią. Nie wiem :( Ja bym sie bała jechać :(

kurwa wiedzialam, ze to Ty!!!!!!!!!!!!!! wyczaje sie na odleglosc!:P

Gość osobamyśląca
Wiecie oni ją wykorzystywali Niemcy - no ale to widziała jaki układ i spadam. Nie wiem - a tu w Polsce nie mogła mieć knajpy swojej? No teraz tragedia - nie wiem. Przecież to fajnie mieć knajpę swoją. Niektórzy o tym marzą. Jaka dziwna osoba :( I to taką rodzinę miała i ma :(

podobno temat zamknelas o colinie i farellu

Gość osobamyśląca
Bo to jest wina matki - matka siezaczęła izolować od rodziny zamiast rodzinę wykorzystać. ja mam to samo. bez rodziny zawsze jest tragedia. A ten się zesra a dziecka nie da. czym będzie szachował żonę nr 1 jak dziecka drugiej nie weźmnie? to walnięty gostek. No ale opinię tez miał. A laska? żadnych wartości prócz kasy. niby wszyscy tam są tacy, ale mimo wszystko i tak będzie na nią bo z Polski i koniec :( Takie życie :(

Gość osobamyśląca
No zamykam. Zamykam ze smutkiem, że opamiętania nie było :( Dlaczego?

ale po co tak przezywac jakis tam obcych ludzi?

Gość osobamyśląca
Opamiętanie miało być na zbieram dziecko i do Polski spadam. Nic. Czemu? bo gardziła Polską. Czemu? Nie wolno i koniec. Za dobrze się miała by Polską gardzić. No bo czy się to dobrze skończyło? Moim zdaniem to jest tragedia, ale cóz... może znowu nie mam racji? Temu temat zamykam. Nie wolno nikim gardzić. A ojczyzną przede wszystkim.

Gość osobamyśląca
A kto przezywa obcych ludzi? Ja? Ja przezywam na rodzinę. Ja też mam dużo wad, ale mnie nikt na wyjazd nie opamiętał. A ja szukałam ZAJĘCIA Z SENSEM. No to se znalazłam... w Polsce. No w Polsce można znaleźć zajęcie z sensem UCZCIWE. No to cud, że sie nie siedzę w kiciu. Ale też było trochę jaśniej. Teraz - ciemność egipska :(

Gość osobamyśląca
No ja Alicji współczuję bo chciała byc lepsza od całej rodziny, a wyszła najgorzej. Czemu? Bo sie posługiwała rodziną w karierze. W sumie po co? Żeby se gotować i mieć wszystko w zadku. Ale tak karierę robić to mogła tylko ona. Bo reszta w ogóle tego nie rozumie... i to cały pech. Przez to ją zdjęli z afisza bo zgłupieli co jest grane chyba rozumiała co jest grane. Nie. Czemu? :(

no jak nie przezywasz jak wkolko piszesz o bachledzie, co cie ona w ogole obchodzi?

Gość osobamyśląca
Ja zawsze będe czuła smutek myśląc o Alicji i jej matce (która trzeba to rzec święta chyba nie jes jesli o truneczki chodzi). No ale były chyba niczym Demeter i Kora, a tu co... a Alicja? Teraz już ofen zdradziła Niemców. Przecież miała dostać milion nie? pisali tak na ONET.pl raz. A tu nic. Pojechała do Dublina. I się cieszy, że Niemcom dowaliła. :(

Gość osobamyśląca
No i teraz zostaje taki oto problem -BOX OFFICE. Wiecie co to jest? Każdy chyba wie ilu ludzi ma irlandia? :(

ale moze daj sobie spokoj i przestan o niej myslec. czizasss

Gość osobamyśląca
Farel ma niezły box office. jak na prawdziwą filmową gwiazde przystało. On sie zapije uważają. Przyzna z czasem racji matce Alicji że jej nie chciała i się zapije. On nikogo nie obchodzi MOIM ZDANIEm - złodziej, oszust, zbok kolemetny i degenerat :( Jest skonczony :(

Gość osobamyśląca
Zeby jej naobiecywał i ją olał. Każdy by jej współczuł. Ale co jej obiecywał? Hmmm... nikogo tam nie było :(

ale calkiem niezla dupcia z tego farella co? przyznaj sie. podoba ci sie :D

Gość osobamyśląca
Nie - nie podoba mi sie. SZAKARADA to jest ohydna. W dupcię go kopnąc na ksieżyc i konto. tyle. Ale mam do siebie pewien szacunek że bym sie z takim nie zadawała zanadto. No wiecie - romans mogła mieć i koniec. A nawet - jako nie Niemka miała sie cofnąć. Ona jest 3cia wymioniona w tym filmie i prawdopodobnie miało jej w Dublinie nie być. Miała se czytać Internet i zrezygnować. Będą chcieli to i tak puszczą - wiadomo że niczego tym filmem nie osiągnie. Zdjecia w Polsce i koniec :(

to w takim razie jaki facet ci sie podoba? ile masz lat w ogole?

Gość osobamyśląca
Reżyser jej zrobi zła opinię , ze nie słucha, nie obchodzi jej box office. Nic. A w bazach wszystkich filmu jest jako trzecia wymieniona. No olałabym ten Dublin. ?

Gość osobamyśląca
A żaden - nie lubię facetów. Za dużo se myślą. W ogóle mam dosyc ludzi. Dlatego piszę na necie... i tyle. Może mi kiedyś przejdzie. Na razie mam faze HOMOWSTRĘT. :(

Gość osobamyśląca
A lat mam 150 :(