Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany maz

Moja zona nie potrafi gotowac

Polecane posty

Gość znerwicowany maz

Od poniedzialku do piatku jestem na suchym prowiancie, tj. kanapki, slodkie bulki. W sobote gotuje rosol a w niedziele dodaje do rosolu przecier pomiodory i robi z tego (co zostanie z rosolu) pomidorowke. Jestem zalamany :o

Gość znerwicowany maz
mialo byc pomidorowy. Przepraszam za blad, ale trzesa mi sie dlonie ze zdenerwowania :o

Gość zmień żonę
:D 🖐️

Gość tak siebie
to sie naucz gotowac ty, bozia raczki dala? jak wybrzydzasz na kuchnie zony to wez sie sam do roboty :O

Gość zona pracuje czy siedzi
w domu?

Gość znerwicowany maz
zona siedzi w domu, wychowuje synka.

i nic nie robi?

Gość gbfgfgbgfbfb
przepraszam , a ty nie gotujesz bo wszsycy moi kumple gotują obiadki kobietkom nie martw się catering corsaz modniejszy

Gość trzebabylo jej od razu
powiedziec ze kucharke chcesz poslubic a nie kobiete swojego zycia :O

Gość znerwicowany maz
siedzi przed telewizorem i karmi dziecko (gerberkami), czasami serfuje po internecie (czaty).

jak wychowuje synka, to ma etat jak Ty, a nawet bardziej meczacy :o naucz sie gotowac albo jedz na miescie lub dogadajcie sie pol na pol:-)

Gość ehhhhhh............
Wlasnie sam sie naucz gotowac kto powiedzial ze kobieta musi siedziec w kuchni. Bidulek ma 2 lewe rece jak zona nie ugotuje bo nie umie to nie ma co jesc. Pozatym soryy ale jak mozna wziasc slub z osoba o ktorej sie nie wie czy umie gotowac czy wykonuje obowiazki domowe itp. a jesli wiedziales jaka jest sytuacja i sie ozeniles to tym samym zaakceptowales stan rzeczy ...

Gość gbfgfgbgfbfb
głupia ta twoja żona , ja bym wazliski za drzwi wystawiła

Gość ehhhhhh............
gbfgfgbgfbfb Po czym sadzisz ze zona autora jest glupia?? Po tym ze nie umie gotowac gratuluje wnikliwej analizy ... bravo

Gość znerwicowany maz
No jak bym wiedzial co sie bedzie dzialo to nie bylo by mowy o wspolnym mieszkaniu. Zawsze jak do niej przychodzilem do domu to bylo posprzatane i ugotowane. Teraz wiem, ze robila to jej matka :o Gdyby nie syn to nie bylibysmy razem. Zarcie na miescie kosztuje a ja nie mam tyle pieniedzy.

Gość Do autora ...
Omg....a co je to dziecko?

Gość ojejku zla pani zlapala cie
na dziecko? od mamusi, ktora sniadanka, obiadki i kolacyjki przygotowywala cieplutkie i pod nosiek podtykala? dziecko sie machnelo i trzebabylo zla pania poslubic a teraz placz i zal na forum bo zonia to nie mamusia i sineczek glodni chodzi? przynajmniej masz wspolny jezyk z synem...no, przynajmniej do czasu, moze on w wieku nastu lat bedzie bardziej dojrzaly i rozgarniety niz ty :O

Gość mój tego nawet
Mój mąż świetnie gotuje. Uwielbiam jego obiadki. Może powinieneś był ożenić się z kimś takim, jak mój mąż. :O

Gość znerwicowany maz
Roznie. Zona kupuje mu gerbery, robi przeciery z banana, jablka, warzyw :)

porozmawiajcie na spokojnie i ustalcie, ze np. Ty gotujesz pol tyg, a ona drugie pol, oboje nie umiecie gotowac, wiec nie rozumiem zarzutu jak Ona zajmuje sie malym dzieckiem :o

Gość Do autora ...
Ale dziecko powinno jeść codziennie treściwe zupki na jarzynach (obowiązkowo) i mięsie. Jeżeli jest większe to normalne obiady i posiłki.

Gość znerwicowany maz
Ale ja nie wiem co dziecko powinno jesc wiec mi nie tlumacz :) Kupilem zonie na walentynki ksiazke kucharska (100 przepisow na obiad), ale nie zadzialalo :o

Gość ehhhhhh............
znerwicowany maz O ludzie zona nie umie gotowac i chetnie byc sie z nia rozwiodl gdyby nie syn ... wiesz co zloz ten pozew bo tylko zycie jej marnujesz z takim podejsciem. Ona nie umie gotowac tak samo jak ty wiec przestan biadolic. Pozatym co to znaczy ze jak przychodziles to bylo posprzatane i ugotowane ?? Nie wyjezdzaliscie nigdzie byliscie tak rozrzutni ze na kolacje chodizliscie do restauracji ....... Ja jak wyjezdzalam z Narzeczonym na wakacje to bralismy kuchenke i sami gotowalismyw pokoju a jak przychodzilismy do swoich rodiznnych domow tez jedno dbalo o drugie i dla niego gotowalo. Zachowujesz sie jakby twoja zona bog wie co zrobila zdradzila itd. Zaniedbalaes sprawdzenie takiej informacji a teraz jej laske robisz ze z ia jestes dla syna .... Ile ty koles masz lat?? 20 pare??

moze na poczatek sprobujcie RAZEM pogotowac

Gość ehhhhhh............
znerwicowany maz "ja nie wiem co dziecko powinno jesc" Jaki maz taki tatus ..... dno zupelne.

no to sie poinformuj:-)

Gość znerwicowany maz
mam 29 lat

Gość leoncia22
i myslisz, że ktos sie tutaj nad tobą ulituje? sam sobie gotuj. zrobienie obiadu, to jest kwestia pół godziny. zreszta sam pewnie tez nie potrafisz ofermo

Gość ehhhhhh............
Ha hahaha 29 lat o ty masz tylko na papierku bo w glowie siano niejeden mlodzieniec jest dojrzalszy od ciebie Ty jej ksiazke kucharska kupiles ...... ale sam do niej zajrzec ne mogles?? Dobranoc brak slow i sil na dalsza dyskusje ......... Niektorzy w ogole nie powinni brac slubu i tworzyc zwiazkow. Niektorzy nigdy nie przestaja byc dziecmi.