Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalalalalalala86

TIPSY-RATUNKU!!!

Polecane posty

Gość olalalalalalalala86

Dziewczyny, potrzebuje szybkiej rady. Od wiekow obgryzam paznokcie- lacze studia dzienne z praca w przyszlym zawodzie, jestem wecznie w biegu, wiecznie w stresie totez ostatnio moj problem sie nasilil. Moich paznokci praktycznie nie ma ;/ Postanowilam zrobic tipsy (albo cokolwiek) zeby chcoc odrobine zminimalizowac problem. Na dzisiiejsze popludnie jestem umowiona z dziewczyna, ktora ma mi te tipsy/zel (??) nalozyc. Martwi mnie tylko jedno- czy jest jakas minimalna dlugosc plytki, ktora powinnam miec zeby to bylo wykonalne? Moich paznokci nie ma, jak juz pisalam, sa obzarte jak u psychopatki ;/ nie dosc ze sie wstydze to jeszcze sie boje ze ona z tym nic nie zrobi. RATUNKU!!

słyszałam, że podobno dwa milimetry, ale nie wiem, nigdy tipsów nie robiłam, niech się wypowie jednak ktos kto wie na 100% bo mi sie tak tylko obiło o uszy....

Gość olalalalalalalala86
podnosze, prosze niech mi ktos doradzi! 2 milimetry?? moje maja w porywach do 1 centymetra, ale wiekszosc jest krotsza i nie wwychodza poza opuszek palca...

Gość olalalalalalalala86
nie wierze ze tu nie ma nikogo kto sie zna na tych rzeczach!!

Gość czasia
na mega ogryzki żel czy akryl nakłada się na szablon a nie na tipsa. przyklejony tips zajmuje ok 1/3 dlugosci płytki.