Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdołowanamama

99kg-jaka dieta??

Polecane posty

mam podobny problem i już nie jedną dietę zaczynałam ale szybko się poddawałam

ale od tygodnia zaczełam brac zelixe i zaczełam się trochę motywowac bo waga spadła o 2kg staram się mniej jeść i unikam potraw smażonych

no u mnie to jest tak że nie wcinam przez cały dzień a później się napcham jak szalona :( i to mnie gubi. brak motywacji............. dietę mam w planach co jakiś czas ale niestety nigdy jej nie zaczynam nie mam silnej woli niestety :(

no z tym niejedzeniem w ciągu dnia to mam tak samo ale jak wracam do domu po pracy to się najeść nie mogę a i motywacji też u mnie brak bo już nie raz brałam różne tabletki wspomagające i stosowałam diety ale po kilku dniach rezygnowałam , może tym razem się uda.

jak zaczełam brać zeleixe to ten popołudniowy głód trochę zniknął i nawet jak robię kolację dla męża to mnie tak nie ciągnie

zamiast faszerowac sie tabletkami sprobujcie np dukana - swietna dieta, sama w ciagu 5 dni schudlam na fazie uderzeniowej 3kg

o Dukanie jest tu kilka wątków, chyba dziewczynom się udaje bo stopniowo chudną. głodowanie przez cały dzień musi się skończyć wieczornym obżarstwem, więc wystarczy spokojnie zjeść w ciągu dnia i wieczorem nie czuje się głodu. no, mnie dopada podgryzacz komputerowy ale to nie głód tylko łakomstwo ;)

Gość jacobs
Od tygodnia jestem na diecie.Dziewczyny podstawa to 5 posiłkow dziennie.Sniadanie obowiązkowe ,ograniczyć tłuszcze,pieczywo ,wykluczyć słodycze.Uważać na owoce-tuczą ,mają dużo cukrow .Jogurt naturalny,surowa marchewka,suszone owoce to przekąski na drugie śniadanie lub podwieczorek.Głód zapijać wodą lub zieloną herbatą.Przy tak d użej nadwadze żadne diety cud nie sprawdzą się ,a wroci efekt jo-jo.Wyznaczcie sobie realne cele -ja założyłam 0,5 kg tygodniowo jest więcej ale to mój zysk.Wprowadzcie ruch na początek spacery ,potem gimnastyka.Swoje odchudzanie wspomagam czytająć Super Linię i Vitę.W lutowej jest płyta z ćwiczeniami na pupę .biodra nogi a w marcowej na brzuch -z nauką tańca włącznie.Jem wiele produktow ,ale z pełną świadomością.Mięso drobiowe z grila,folii lub gotowane,zamiast śmietanyjogurt,nie słodzę, chuda wędlina ,sporo warzyw a jak gotowane to z łyżeczką masła,makarony al dente Nie wierzcie w te wszystkie diety cud i monotematyczne.Gdyby były skuteczne i zdrowe to nie byłoby ich tak wiele.Poza tym nie będziecie przecież przez całe życie jeść tylko np.ryż czy same warzywa.Uważałabym też na wszelkie tabletki -przestaniesz je brać i co jo-jo murowane.Na pocieszenie powiem ,że przy dużej nadwadze na początku chudnie się szybko.Zeby schudnąć trzeba jeść ,żeby organizm miał z czego brać energię na spalanie tłuszczu i żeby podkręcić metabolizm .Głodząc się tyjesz.Podstawa to śniadania.Tyle mojego wymądrzania się .Pozdrawiam i powodzenia w odchudzaniu

Dieta fizjologiczna Tomasza Reznera Dieta Tomasza Reznera, czyli jak zdrowo i przyjemnie uzyskać i utrzymać pożądaną sylwetkę ciała... http://zlotemysli.pl/fantastyczne,1/publication/show/6360/dieta-fizjologiczna-tomasza-reznera.html