Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robespier Rewolucjonista

Znowu przypalilem ryz

Polecane posty

Temat bardzo na czasie i dotyczacy zycia uczuciowego. Z uwagi ze temat o kaszy istenieje wiec racja jest ze ten rowniez ma prawo istniec i nie byc kasowanym skoro inny o tematyce nie zwiazanej z forum jest ciagniety od x czasu. Zapraszam do dyskusji - znowu przypalilem ryz. Gotujemy i gasimy uczucia :classic_cool:

co rozumiesz pod stwierdzeniem "gotujemy i gasimy uczucia"? co do ryżu - łączę się w bólu :p i zalecam przerzucenie się na kartofle ;)

Gość fet4554
To fascynujące...

brałeś coś? :classic_cool: ja raczej dzisiaj w nastroju spaghetti :o dzień mi się ciągnie koszmarnie :o

Gość Lilly Ewellin na chwilkę
mnie ryż kojarzy się z miłością niespełnoną... pragnieniem... coś jak porządana miska ryżu dla głodnego chińczyka;)

nie tyje się od makaronu ale od sosu :) nie wiesz tego? :p

W naszych samotnych jamkach wciąż.

Nieznana black - wierz lub nie,ale makaron jest z maki wody,soli,z dodatkiem niewielkim tluszczu mineralnego jak olej - wszystko razem to weglowodany - czyli nazywane przez dietetykow - wegle - ktore sprawiaja trudnosci w przyswajaniu i przechodza w magazynowanie. Jak masz do tego sos to wspolczuje procesom trawiennym jesli nie popijesz tego zielona herbata :classic_cool:

czyli wierzysz w indeks glikemiczny? spoko, makaron jadam może ze 2 razy w miesiącu :) pieczywa śladowe ilości :D figura niezagrożona

Powsciągliwość też jest sztuką :)

jemy, by żyć - nie żyjemy, by jeść :p minuta w ustach, lata w biodrach :D i takie tam różne ;)

no wolałabym, żebyś nie palił sieczki przy wspólnej kolacji, to mogłoby skończyć się tragicznie :p

Do usług Robespier :) Nie przeprosiłeś za kretynkę :)

gdy byłam mała to mieliśmy w salonie takie dekoracyjne miseczki z pałeczkami :p zawsze po kryjomu wpierniczałam nimi gołąbki :D potem oblizywałam i odkładałam ;) (miałam z 7 lat) nie, nie jadłam ryżu pałeczkami, nie umiem się nimi posługiwać

Nie wspominając już o bardziej obraźliwych wpisach :)

Gość Lilly Ewellin na chwilkę
też świetnie posługuję się pałeczkami, bo nie każdy wie jak je prawidłowo trzymać... na palcu serdecznem a drugą wskacującym i kciukiem, ale tak żeby się nie krzyżowały... to tyle ...bo widze ze pomarancze się ignoruje SMACZNEGO i pamietajcie, żeby uczucia rozgrzać do czerwoności...🖐️

hej Pomarańczo. Ignorowanie jest tylko udawane :) I nie do końca chodzi o pomarańczowy :)

Brum zostala zgloszona do redakcji juz dzis jej prowokacje byly usuwane z mojego tematu. Wyzywali od kretynow debili i skurwieli a teraz probuja na forum wmowic ze ktos tak robi. Zegnam brum z tematu i czekamy na ban dla ciebie prowokatorko. To masz ciekawe dosawidczenia z dziecinstwa. Ryz jak jesz paleczkami - meczy dlonie jesli nie masz wprawy ,ale to tylkona poczatku.Za kazdym razem jest co raz lepiej i bardziej wygodnie.

Gość fet4554
Kłóccie sie dalej. Jaki sens?