Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakowac sie w to

pakowiac sie w to?nie jestem materialistką

Polecane posty

Gość pakowac sie w to

ale lubie wiedziec co ma facet..niech to bedzie nawet zniszczona kawalerka..ja doloze swoje oszczednosci i kupimy cos i niech ma zawód A on...Buduje dom..w ktortym bedzie mieszkał on i mama..Dom nie wiedziec czemu przepisuje na swoja ciotkę;o Zawodu nie ma-akwizytor.załóżmy ze wychodzę za maz i jakie sa moje prawa do tego domu?Zadne wkazdej chwili moze mnie wypieprzyc jak znajdzie inna.A taka kawalerka ja w nosze wklad swoj zamianieamy sie na wieksze i juz.Jest po szkole sredniej nie wiem czy ma mature bawił sie w jakies biznesy ale nie wyszly.Wiecznie pozycza kase od kolegów na tem dom.Miałz matka dwa mieszkania ktore sprzedał,lubi zyc ponad stan.

Gość nie pakować
brak przyszłości z takim typem a skoro nic nie jest zapisane na niego to pewnie dla tego, że te jego biznesy nie były czyste i boi się że mu zabiorą wszystko co jest jego.

Gość pakowac sie w to
to jest na pewno jego dom ale nie wiem dlaczego przepisany na ciotkę.I wiecznie pożycza cos od kolegów koledzy od niego tez.Dziwne czemu nie może od banku.Nie chodzi o to ze czekam na czyjes ale chce wiedziec na czym stoje ja tez mam wklad wolałabym mniej ale pewne..mówie zwykla kawalerke ja daje 89tys i kupujemy wieksze.Dlaczego on ma to na ciotke?

Gość wcale nie jestes materialistką
:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wcale nie jestes materialistką

Gość uuuu nie
Ja bym radziła uciekać jak najdalej. Z tego co piszesz o tym facecie to prawie jak pakować się w związek z alkoholikiem. Jest uzależniony od dziwnych interesów, które bez nakładu pracy mają przynosić zysk, pożyczek pieniędzy od wszystkich. Facet chce być sprytniejszy niż ustawa przewiduje. Ludzie ci tu piszą o miłości, ale czym jest miłość? To też zaufanie, wspólne poglądy na najważniejsze życiowe sprawy, które was będą dotyczyć, szacunek. A ty do niego nie czujesz ani zaufania, ani szacunku. Na razie to chyba jest zauroczenie raczej, więc najlepiej z tym skończyć. Dom chce przepisać na ciotkę, bo pewnie ma długi. A co będzie jak zapuka do was komornik, będzie grzebał w waszych rzeczach osobistych i je wynosił? Niezbyt to miłą perspektywa.

Gość pakowac sie w to
ale niektóe ztych pomyslow nie byly złe np chciał kupić ziemie od takiego faceta ktora była warta 4 razy tyle apotem ja sprzedać i wyciac drzewa które tam były.Facet byl nieświadomy.ALe niestety ktos podbił cene i zrobili licytacje i facet sie uświadomił co do wartości.Tylko ze to wszystko na krótką metę jest

Gość rzeczywiscie rewelka
:O

Gość a co cie to obchodzi
moge wiedziec????

Gość to ja obchodzi ze w koncu ma
dzielic z nim zycie i pewnie nie chce byc z nieodpowiedzialnym czlowiekiem, ktory nawet nie chce z nia miec wspolnego mieszkania

Gość słusznie się zastanawiasz
tu nie chodzi o finansowe "ustawienie się", ale o zastanowienie się nad poziomem ODPOWIEDZIALNOŚCI partnera i ZAUFANIA jakim można go obdarzyć. tak powinna myśleć rozsądna przyszła matka. sama młoda osoba może myśleć o tym co dziś i jutro, ale przy poważnych planach trzeba rozważyć kwestię poczucia BEZPIECZEŃSTWA.