Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kwitnący_lotos

Do znajacych sie

Polecane posty

Gość _kwitnący_lotos

zastanawiam sie czy firmy remontowe w Polsce sa teraz oplacalne? Czy ludzie robia faktycznie tak remonty i czy beda zlecenia? Jak myslicie?

Gość raczej nie bo
1. kryzys 2. ogólna bida 3. zostały same ciipy, reszta wyjechała do UK, lepiej samemu zrobić niż dać partaczom raczej tak bo: 1. Skończyłem zaocznie bibliotekarstwo, przecież nie będę ścian malował bom inteligent 2. Haruję po 15h na dobę i weekendy, nie mam czasu zrobić remontu, zapłace partaczom i tak nie zrobiłbym lepiej niż oni

Gość 2345
na rynku jest sporo takich firm , co oznacza dużą konkurencję i ciężki początek dla nowych firm bo zdaje mi się że to masz w planach. ale życzę powodzenia i sukcesów .

Gość _kwitnący_lotos
nie ja dokladnie moj narzeczony.Jestesmy za granica ale myslimy wrocic. Mysle ze plusem jest to ze nie mieszkamy w jakims duzym miescie bo tam wiadomo wiecej konkurencji.Mysle ze najwazniejsze zeby sie jakos w to wciagnac a potem pojdzie:)

Gość 2345
a nie lepiej rozkrecic interes za granica niz wracac do polski ? za granica cenia sobie polskich fachowcow bo w porownaniu z niemcami angolami czy innymi to jesteśmy 'złotymi fachowcami' i wydaje mi sie ze to bylo by lepsze rozwiazanie.

Gość _kwitnący_lotos
moze ktos jeszcze sie wypowie?bede bardzo wdzieczna:)

Gość _kwitnący_lotos
jestesmy juz za granica tutaj jest jakis postuj nie ma pracy do tego nie znamy tak jezyka o tesc nam pomaga.Ale jak tu zyc skoro narazie roboty nie ma za co placic za mieszkanie i rachunki za co zyc?w Polsce przynajmniej moglibysmy wszystko sami zalatwic bez proszenia sie ciagle kogos.Do tego zycie tutaj mnie ogranicza.Nie chce ciagle pilnowac dzieci i sprzatac mam inne priorytety