Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dres to kult

Dresiarz to idealny facet wg. polskich kobiet

Polecane posty

Gość Dres to kult

Nie mówcie, że tak nie jest, bo w dobrych liceach dresy mają największe braniem, a ładne studentki nawet najlepszych kierunków mają chłopaków dresiarzy po zawodówkach, ewentualnie koksów z bogatych domów którym tata kupił samochód na osiemnastkę. W liceum opalony nażelowany dres z bogatego domu to najlepsza partia dla dziewczyny. Potem może przestają tak patrzeć na wygląd, za to bardziej na pieniądze

Gość kazda leci na dresa
tylko glupio wam sie przyznac. mowicie o chlopakach z gitara, a kazda z was wybierze dresa. nie kazda ma jednak u nich szanse, bo dresy bardzo patrza na wyglad

Gość ahtyguopku
Nie wiem,czy macie jakis kompleks czy co,bo taka durna teoria mi sie w glowie nie miesci. Ja jestem na studiach i na dresa owszem spojrzalabym-ale tylko po to,zeby go ominac z daleka. Dla mnie facet musi byc schludny,porzadnie i z gustem ubrany,inteligentny i ambitny. Zaden adidas w bmw mi nie zaimponuje chocby mial twarz Brada Pitta i rolexa na reku. I jakos nie zauwazylam,zeby kolezanki ze studiow mialy na ten temat inne zdanie.

Gość kazda ladna lubi dresow
co najwyzej szare mysze nie lubia, bo nie maja u nich szans

Gość ahtyguopku
chyba na wiejskiej dyskotece;]

Gość siema eniu
Macie błędne pojęcie o dresach, ale to, że mają śliczne dziewczyny to prawda. Mam kilku kolegów na osiedlu, których w sumie można byłoby nazwać dresami, ale nie spotykam się z nimi nie dlatego, że nie są inteligentni, ambitni itd., bo są, ale dlatego, że za dużo piją i palą papierosy, a nie chcę faceta z takimi nałogami.

nie ukrywam ze mam chlopaka "dresa" który ukonczył zawodówke ja koncze technikum i wybieram sie na studia. nie jest on z bogatej rodziny. a wszystko co ma to sam sobie na to zapracowal. jakos mi to nie przeszkadza

Gość dresy góra zawsze maja
sliczne laski

Gość siema eniu
A do tego generalnie są facetami, którzy szanują swoje kobiety, dbają o nie i (tutaj zgaduję skoro te laski ich nie rzucają) potrafią je zaspokoić. Samo wyrzeźbione ciało faceta poprawia doznania kobiety, a że panowie naukowcy i biznesmani często zapominają o tym, że trzeba dbać o wygląd, kolejny punkt dla dresów.

Gość taaa dresy dbaja o siebie
chleja i cpaja

to ze facet wyglada jak dres nie znaczy wcale ze pije czy cpa!!!

zreszta "eleganciki" sa z pewnoscia zazdrose ze "dresy" jaka ladniejsze laski i sie odgryzaja tym ze pija cpaja itp itd... kazdy ma swoj styl!!!!!!!!!

Gość otaaaa
Szokujace sa dla mnie tutaj niektore przemyslenia :? Zalezy,co dla kogo oznacza pojęcie "ładny". Bo dresy chodzą z laskami spalonymi solarą, w miniówie i białych kozaczkach. Jeśli taką właśnie urodę autor topicu miał na myśli-to ok,przyznam mu rację. Tandeta i pustogłowie idzie w parze z dresem. I zalezy tez jakie studentki masz na mysli-bo pewnie te z tzw. prywatnych wyzszych szkol wywozenia gowna. Moze mi ktos gadac,ze dres moze byc inteligentny i ambitny. Tylko,ze nikt kto podnieca sie swoja gablota,buja po protektorach i innych mordowniach, leje po pysku za darmo i wlasnie otacza tapeciarami nie jest madry.zenada

Gość nawet eleganckie studentki
prawa maja facetow karkow

Gość ja jestem elegancką
studentką IV roku prawa na Uczelni, która zajęla II miejsce w rankingu najlepszych wydziałów prawniczych w kraju i mój chłopak jest tegoż wydziału absolwentem. Dresów omijamy z daleka.

Gość to jestes wyjatkiem

Gość ja jestem elegancką
Bo mnie wnerwia ten temat,jak nie wiem. Co za bzdury.Nie jestem żadnym wyjątkiem.Autor topicu nie odróżnia po prostu ładnej dziewczyny od tandeciary, uczelni od wyższej szkoly 'nicnierobienia' i wreszcie studentki od pustej lali, ktorej rodzice placa czesne,byleby tylko ich dziecko miało mgr przed nazwiskiem,a jej samej halny wieje w glowie. A chwalic sie nie mam czym.Wskazuje,tylko co jest uznawane w pewnym kregach,a co nie:) Nie mam pojecia,czym niby dres mialby mi zaimponowac.

Gość dresy maja golfy 1 po tuningu

Gość ja jestem elegancką
po tuningu to oni co najwyzej mózg mają, po sterydach,piwach i innych bajerach. bez komentarza...

Gość piwo kazdy pije

Gość ja jestem elegancką
Ja na przykład nie. Aczkolwiek oczywiście masz rację,większość pije piwo, ale nie każdy go nadużywa pijac je do każdego posiłku i na deser.

Gość nie kazdy dresiarz pije
codziennie

Gość kazda mowi ze nie lubi
w liceum nosi glany, a potem nagle z dresem sie za reke prowadza

mój nosi bojówki i wojskowe buty, wiec nie chrzań a ogladam sie tez tyko za takimi, a z dresow tyko sie śmieję

Gość ja jestem elegancką
skoro nie każdy dresiarz pije codziennie to i nie każda dziewczyna/studentka/licealistka leci na dresa. U Ciebie taka opcja działa tylko w 1 stronę? Zawodówy i technika może i szczycą się dresami i ich panienkami,ale porządne licea nie. Zresztą wracając do tematu studentek-nie wiem,czy wiesz,ale na porządną uczelnię nie wpuszczą osoby ubranej w dres. Więc nie wiem, która dziewczyna chciałaby mieć chłopaka, który nawet nie mógłby poczekać na nią na korytarzu.

Nie wiem, skąd u piszących tyle niechęci do osób noszących odzież sportową. Sam w podstawówce liceum bardzo lubiłem dresy - wygodne, praktyczne, łatwe do prania. Nie każdy kto lubi taką odzież od razu musi bujać się po nocnych klubach i podniecać starym golfem. Oczywiście, taki ubiór nie przystaje w kancelarii notarialnej, lecz trudno o lepszy do codziennego używania. Całe życie obojętna była mi niechęć tzw magistrów - gołodupców, pracujących za 1000 zł i mających poczucie niesprawiedliwości i krzywdy. A niestety, lecz wielu ludzi ocenia rozmówcę na podstawie odzieży, czy jeszcze gorzej - koloru skóry. To jest zwyczajna zawiść i zazdrość. Dlatego zamiast doszukiwać się źródła własnych niepowodzeń w kobietach, właściwsze byłoby na chwilę się zatrzymać, skupić, i zajrzeć w siebie. Przyjemnego dnia.