Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfeta22/25

FOTOGRAF - który? tylko szczerze... z tych dwóch?

Polecane posty

Gość smerfeta22/25

1. http://studio.vision-polska.com/ więcej pod: http://nasza-klasa.pl/profile/24496677 (przepraszam za nk, ale tu mają więcej foto) 2. http://www.fotomi.webgaleria.net/slubne.htm CENY: 1- od. 1500zł w góre 2. -od 900 zł w góre... ALE NA TO NIE PATRZCIE! KTÓRY ROBI ŁADNIEJSZE ZDJĘCIA! taka sama ilosc zdjec, albumy, obróbka... itp. praktycznie niczym się nie róznią

Gość solojajajaja
dla mnie DRUGI.. jakieś takie barwniejsze ma te zdjęcia... :)

Dla mnie zdecydowanie drugi. Pierwszy ma zdjecia jakies takie cholernie pozowane. Ludzie wyglądają, jakby byli wklejeni do tych zdjęc :O

Gość dfddfd
Pierwszy bo to znajomy:) ale zdjęcia też robi śliczne

Gość dsaggrhq
zaden, obaj beznadziejni

Gość moralna7888887
dla mnie drugi - moze pierwszy robi pienkne zdjecia.. ale w drugim czuć coś... no wlasnie to cos:)

Gość dfddfd
drugi ma bardzo jasne zdjecia oczywiscie to jest plusem

Gość brzydkie te zdjęcia
żaden z panów nie ma profesjonalnego sprzetu, lustrzanka za 1500 zl i obiektywy tez najtańsze. Ale to nic, takim aparatem tez mozna zrobic niezle zdjecia, jesli ma sie pomysł, a tego nie widze u żadnego z tych fotografów. wszystkie zdjecia sa pozowane (jak zauwazyl ktos wczesniej), chociaz u drugiego pana troche mniej. W ogole nie widac spontanicznosci, fotograf odwalil robote, zaden z nich nie umie uchwycic uczucia, a to wazne w fotografii.

Gość brzydkie te zdjęcia
tez otwieram za niedlugo studio fotograficzne, ale z takim sprzetem jak maja ci panowie to nawet bym nie probowala. toz to profanacja, moj wujek fotograf-amator robi ladniejsze zdjecia od tych proponowanych

Gość dsldsldalsda
do brzydkie te zdjęcia możne pochwal się swoim zdjeciami ocenimy, najlepiej krytykować kogoś z branży

Gość jusaa
hmm, moim zdaniem żaden:( może mogłabyś jeszcze poszukać?

Gość Grizli
Tak tak otwierajcie studia bo ślubów jest coraz więcej a za mało jest fotografów.

Gość 505
1. ma fajne pomysły 2. lepsze wykonanie

Gość janeczka z ma jak milosc
lalalalala

Gość drugi chyba
Ja tez bym sklaniala sie ku drugiemu bardziej. pierwszy stawia za mocno na kolory. Ma byc tak magicznie... a jest ciut malo naturalnie. To jest fajne, ale do katalogu :) Drugi, tak jak ktos wyzej napisal jeszcze nie nauczyl sie za bardzo lapac uczuc i tych wlasciwych momentow, ktore nie sa wystudiowane. I tak, chwala Ci za to, ze nie dalas tu za przyklad jakis naprawde tandetych zdjec, "podrasowanych", jak to czesto bywa.

Gość MOJE TRZY GROSZE...
A wszystko to to jedna WIELKA K REKLAMA!!!!!!!! Ale się kobiety dajecie manipulować. Zdjęcia u niby tego pierwszego i niby tego drugiego to żenada. Nikt normalny nie zamówi tokach zdjęć. Opierać się na tym co mówią obce osoby to następna choroba choć tutaj nawet nie o to chodzi. każde otworzenie jednej z tych stron to pozycjonowanie ich w wyszukiwarkach internetowych. Czasami warto pomyśleć zanim coś się zrobi.

Gość smerfeta22/25
Dzięuje za opinie... nawet tych którzy obrażają autorów zdjęć.. jak ktos napisał pokażcie swoje zob jak je ocenimy... i to NIE JEST REKLAMA! poprostu znalazlam obu fotografów chcę uzyskać niezależne opinie na ich temat i ich pracy.. od tego jest chyba forum tak? a powiedzcie być może obaj są beznadziejni ale z tych dwóch to 2 tak? ... niestety wesele robimi sami wiec musimy liczyc sie z kosztami... mam fotogfafa robi rewelacyje fotki ale koszt 2000zł+dojazd... + nocleg... wiec kwota zatrzyma sie przed 3000zł - a to za dużo...

Gość Gustlik
Smerfeta podaj jakiś kontakt do siebie to polecę fotografa, który na pewno robi lepsze zdjęcia i na pewno za mniej. G.

Gość Julka234
A ja wybrałam http://agnieszkakalita.pl/blog/ :) Widzialam zdjecia w ladnych albumach i fotoksiazke, zdjecia prezentuja sie bardzo ladnie, na pewno bede zadowolona. Smerfetka, sprawdz termin, niedrogo i ladnie. O ile oczywiscie nie bierzesz slubu 5 czerwca, bo to moj termin :) Pare jeszcze ma wolnych z tego co wiem :)

Gość Kirra
Julka234 Chyba żartujesz że te zdjęcia są dobre. Nie chcę nikogo obrażać ale są pewne granice wciskania ludziom kitu. Jestem pewna że Julka jesteś Agnieszką. Wiem ze sie zaprzesz ale to twoja sprawa. Nikt by się takimi zdjęciami nie chciał pochwalić.

Gość -Gość-
Kirra a ty pewnie jesteś sfrustrowanym fotografem bez zleceń. Odnośnie zdjęć to są inne niż standard ale na pewno nie można napisać że są złe.