Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szesnastka.

Pierwszy raz 16.

Polecane posty

Gość Szesnastka.

Jakie działania antykoncepcyjne podjęlibyście na miejscu gotowej na seks szesnastolatki?

Gość mmmoniczkaaaaa
prezerwatywa, masz stalego partnera?

Gość Szesnastka.
Partner stały oczywiście. Czy przy użyciu prezerwatywy facet może dojść we mnie? Jakie są najlepsze?

Gość Mikaaaad
ja rok temu byłam w Twoim wieku i brałam tabletki antykoncepcyjne, ale to zależy od Ciebie czy chcesz je zażywać i będzie wszystko dobrze moje pierwsze Yasminelle i po tygodniu brania na spokojnie zrobiłam swoj 1raz ze swoim partnerem z ktorym jestem do dzis:)

w wieku 16 lat hormony to nie jest dobre rozwiazanie. choc zawsze lepszym niz ciąża. zalecałabym wizytę u ginekologa i rozmowę z nim na ten temat.

Gość Szesnastka.
Tabletki raczej nie wchodzą w grę.. Przecież musiałabym powiedzieć mamie, że chcę iść do ginekologa, pytałaby po co i w ogóle. POza tym moje wspólżycie nie będzie częste, więc uważam, że nie ma sensu się szpikować.. Rozmowa z ginekologiem to dobry pomysł, ale matka, rodzicie.. To naprawdę nie jest łatwe,.

Gość no Ja.
wybierz prezerwatywy i powiedz mu żeby nie kończył w Tobie będzie wiesza pewność;] Ja stosowałam powiedzmy stosunek przerywany ale miałam starszego partnera znał się na tym ale już bym się tego nie podjęła. pozdrawiam