Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ereas25

Czy to dobry kandydat na męża

Polecane posty

Gość ereas25

Jest przystojny, bardzo inteligentny i oczytany. Amatorsko interesuje się astronomią, ma swój teleskop. Ma dwa tytuły magistra. Ale również za pozwoleniem swoich przełożonych dorabia jako instruktor nauki jazdy i instruktor nurkowania. Jest złotą rączką, sam zrobił całą hydraulikę i elektryke w swoim domu. Jest oficerem Policji. Uprawia wspinaczke, żeglarstwo, nurkowanie, myslistwo i gra w piłke nożną. Zna biegle rosyjski, angielski i niemiecki. Jest bardzo religijny. Czasem czuje się przy nim jak szara myszka, bo ja jestem tylko młoda nauczycielką chemii. Jest miły i kulturalny, jednak ma pewną małą wade. Zbyt przesadnie dba o swój wyglad zewnętrzny. Zawsze stosuje krem do buzi, balsam do ciała, chodzi na saune i tylko zimą do solarium. Chodzi na masaże. Chodze z nim dwa lata i z wywiadu przeprowadzone od jego siostry, dostałam cyne, że chce mi się oświadczyć. No jest bardzo fajny. Martwie się tylko o jego przesadny stosunek do wyglądu zewnetrznego. Ma 27 lat. Ja dwa lata młodsza.

Gość ereas25

Gość Meleńka 88
To chyba dobrze :) ''Zawsze stosuje krem do buzi, balsam do ciała, chodzi na saune i tylko zimą do solarium. Chodzi na masaże. '' Masz bardzo ambitnego Chłopaka, a Ty jesteś Wartościową Kobieta w której sie zakochał :) Szczęścia życze!:) Ps: Jak on znajduje na to wszystko czas?;p

dobry mąż powinien być w stanie Cię/Was utrzymać , pomagać Ci w domu, zajmowac się również dzieckiem w przyszłości, wspierać Cię, być z Tobą w każdej sytuacji, kochac Cię, sama sobie odpowiedz :)

Gość miekkoscjezyka
Ty jestes zla kandydatka na zone. zeby dorosla kobieta takie durne rzeczy wuypisywala, szok. gdzie on ma oczy

Gość ereas25
No jakoś znajduje:) No bo nie wszystko robi przez cały rok:) Myśle w stosunku do dziecka spisałnyby się na medal. Tylko to solarium itd troche mnie zamartwia...

Gość oszolomom religijnym
uciekaj to jakis religijny fanatyk :D do tego ma bron :D faktycznie jestes szara i glupia myszka skoro pytasz na forum kto ma zostac twoim mezem :D religijny oszolom i idiotka moze to ciekawa kombinacja bedzie.trzymam kciuki.

i w Dodatku jeszcze religijny fanatyk w solarium:D

Gość ereas25
Ja nie pytam kto ma być moim mężem, tylko czy to odpowiedni kandydat?

religijni fanatycy to czesto geje wiec sie nie dziwie temu solarium :D

Robi chłopak wrażenie tym wszystkim co napisałaś, lecz bałabym się czegoś innego, jeżeli on jest tak zabsorwowany tym wszystkie gdzie znajduje czas na ciebie a po ślubie na dzieci??? Czy zrezygnuje z tego co lubi i z tego co robi?, bo widzę, że zajęc ma dużo.

Ja nie pytam kto ma być moim mężem, tylko czy to odpowiedni kandydat? - na jedno wychodzi reszta juz odpowiedzialem ze dla idiotki byc moze dobry.dla inteligentnej nie ale inteligentna nie pyta o takie rzeczy na forum a tym bardziej na takim na ktorym wiekszosc potrafi napisac tylko "jem kupe" albo "sram do ryja " :D w tym roku zdecydowanie jestes najglupsza osoba ktora tu spotkalem ale dopiero koniec lutego wiec moze cie ktos przebije :classic_cool:

jak dla mnie nie jest to dobry kandydat na meza niestety z przedstawionego obrazu jego osoby nic mi nie imponuje Ale to moje zdanie zycze duzo szczescia :)

Gość tobie sie ma podobac nie nam
mnie by nie pasowal religijny, te balsamy i myślistwo

Gość magdazzzzz
wszystko fajne oprócz tego ze jest z policji. Ja bym nim pogardziła jak kiepem z chodnika. hwdp znajdz sobie normalnego faceta a nie jakiegos co to wszystko umie,a tak naprawde pewnie jest sadystycznym psycholem

Gość a duży ma ten teleskop
:D:D:D

Gość magdazzzzz
bo ja wole panów obcientych na łyso:classic_cool: oni są w pożo

Pewnie w wieku lat 40 bedzie bardziej dbal o wyglad niz ty...:D A tak powaznie to ciesz sie ze wogole dba o siebie bo sa i tacy co sie nawet codziennei nie myja... co dopiero jest okropne...:D Ciesz sie ze tak trafilas:) Powiedz: YES!:)

TEGO teleskopu to przeciez nie widziala jeszcze napisala ze strasznie religijny to po slubie jej dopiero pokaze :D

Gość Panna Emilia
Nie przesadzajcie. Wydaje mi się dobrym materiałem na męża. Tylko w razie dzieci, musiałby troszke przystopować z tym wszystkim.

Gość ereas25
Wydaje mi się że byłby ze mną na dobre i na złe. Ujmuje mnie swa zaradnością, bo zaczynał od zera. Pochodzi z bardzo biednej rodziny. Wszytko co ma, zawdzięcza swojej pracy, umiejętnościom i wytrwałością, nikt mu nic nie dał. Nawet w Policji zaczynał jako zwykły krawężnik, teraz jest oficerem śledczym, czy coś w tym stylu(nie znam sie zbytnio) Więc chyba byłby dobrym ojcem...

Gość z psem nigdybym
sie nie ożeniła

Gość ereas25
Podbijam bo wczoraj kafe dostało czkawki.

Gość tttttttttttttt