Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanek1111

jak to możliwe

Polecane posty

Gość tulipanek1111

Powiedzcie mi jak można kogoś kochać zdając sobie sprawę z tego, co ten ktoś zrobił. Nie jesteśmy razem od kilku miesięcy - on zerwał. Wiem, że mnie krzywdził - może nieświadomie, ale jednak. Od jakiegoś czasu nie mamy ze sobą już żadnego kontaktu. Wychodzę z domu, spotykam się ze znajomymi, robię to co lubię, to co robiłam zanim pojawił się On. Ale pomimo tego, gdy tylko mam trochę wolnego czasu nie mogę przestać o nim myśleć - czy u niego wszystko w porządku, czy jest szczęśliwy. Jak to możliwe, że wciąż mi na nim zależy pomimo wszystkich niemiłych wydarzeń i sytuacji?

Gość jest alkoholikiem na bank
jestes samotna i nie masz innego obiektu westchnień

Gość Missy Sport
Mozliwe...ze pozostał Ci do Niego chory sentyment..;/ ja mimo iz jestem w super zwiazku mysle o byłym,ale raczej czy ma jakas laske i czy myslał czasem o mnie głupie to...;/

Gość Stokrotna_09
Cześć tulipanek1111 mam taką samą sytuację. Mój były bardzo mnie skrzywdził, oszukiwał przez ponad rok. I pomimo tego, że radzę sobie i mam coś robić, to kiedy przyjdzie chwila na wytchnienie zawsze pojawia się w moich myślach on. Chciałabym o nim zapomnieć.

Gość tulipanek1111
z ta samotnością to nie wiem. raczej jestem osobą, która nie potrzebuje związku do życia - w takim sensie, że nie wchodzę w związki byleby tylko kogoś mieć. Co do obiektu westchnień - no to faktycznie - nikt mi w głowie nie zawrócił od tamtej pory. Sentyment - owszem, pozostanie pewnie na zawsze. Stokrotna_09 no właśnie o to chodzi, że wiesz, że coś było nie tak, że ten ktoś cię zranił a i tak ta osoba wciąż jest w twoich myślach - czy tego chcesz czy nie.

Gość Stokrotna_09
Rozumiem Cię doskonale. Ale chyba tak musi być, to była osoba, która coś znaczyła w dla nas w życiu. Liczyłyśmy się z jej zdaniem, dbałyśmy o nią, martwiłyśmy się, dobrze się bawiłyśmy. Poza tym należy pamiętać, że mózg człowieka jest tak skonstruowany, że pamięta te dobre rzeczy, a złe stara się wyrzucać z pamięci. Dzięki temu się nie wariuje. I chyba dlatego też pamięta się kogoś, kto nas skrzywdził, ale miał też dobre momenty, jako kogoś z kim było nam dobrze. Ja tak mam, pamiętam co było dobre, tęsknię za tym, ale na szczęście pamiętam też, że nie było dobrze i dlaczego tak było. I dzięki temu nie chce do niego wracać.

Gość
ejjjj podnosze to !!! bo jest mało wpisow troche nam wystarczy narazie hehehe widac nie mozna nawet na kolejna strone pisać :/ przejebne !!!!!!!!

Gość
up up noooo wbij temaciku na główną stronke wbij :(

Sucz, nie gorączkuj się tak, bo ci żyłka pęknie :D. To gówno się znowu zjebało, a admini pewnie walą niemca po kasku zamiast zapierdalać :D

Gość
chamie wejdz do siewcy tam jestesmy wzyscy hehe

Gość xcxc
co sie kafe sypnelo?

Gość smierdziell
no to mial byc test wlasnie :p ej co to za zjebane literky trzeba wpisywac przy postach :o

Gość smierdziell
wezcie te literky :o na czarno tez trzeba wklepywac? i stron nie przerzuca...? :D dobre forume :classic_cool:

Gość smierdziell
a suczy powiedzcie ze zanim tam sie skonczy miejsce tu tu juz bedzie po ptokach :p

Gość
ojjj kochana pomaranczka :P więc ja ci za to odp na pytanie otóz my czarni wpisujemy kod tylko raz przy pierwszym poście :D

Gość
no prosze pomarancza zwiastunem początku konca hehehe :P nie wierzę :P

Nie trzepa wklepywac na czarno, ani razu nie musze 🖐️

Gość smierdziell
a dobra, pewnie sie zasugerowal tym tematem ktory aktualnie na topie jest :classic_cool:

obadane und sprawdzone...posty na kafe działają do końca 2 strony, a potem się robi blink :D Suczi...brokuły w pizzu ?? Weź przestań :D, a gdzie boczek, kurczak, salami, kiełbasa :classic_cool: ?

Serca nie oszukasz! Ja oszukiwałam się rok... Jak się okazalo - On rowniez, a bylam pewna, ze mnie nienawidzi! Dzisiaj mieszkamy razem, jestesmy narzeczenstwem, kochamy sie mimo wad. Powodzenia ;)

Gość smierdziell
mieszkasz z brokulem? :classic_cool:

Gość
boczek ??????????????? aaaa prosze Cie !!!! kurczaczek owszem salami ewentualnie ale boczek ??? fuj ! a brokuły koniecznie czasem nawet biorę trzy porcje zielska :P hehe

Gość
yyyy a ta love to z której choinki ??? :D

Gość smierdziell
szpinak i brokuly sa ko, ale na pewno nei do pizzy :p do pizzy to sie bierz gyrosa i sos czosnkowy :classic_cool: a brokula samego zapiekanego serem :classic_cool: mhm dzieki, zglodnialem :o