Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaiZła

Jak rzucić... klątwę?

Polecane posty

Gość MałaiZła

Wiem co to jest: *jest złe *wraca(nie raz trzykrotnie) * jest złe itp. Chcę zapytać jak rzucić. Jakieś sposoby, rytułały. Zna ktoś/ słyszał. Mówię poważnie... (jeśli ten temat pojawił się już chwile temu, przepraszam. Mam kłopoty z komputerem)

Gość ptasiek nastroszony
handlujesz przyprawami?

Gość niebawsieooonieee
klatwa-wraca do tego kto posyła wraca i bardzo rani,daje moc bólu i łez na koncu smierc i to ze swiadomoscia tak skonczyla znana mi osoba,która polazła do osoby ktora rzucała klatwy :( i nie ludz sie-nie skrzywdzisz niewinnej osoby,a mozesz sie mylic i tak bywa....

Gość niebawsieooonieee
najlepsza klatwa jest wiara w to,ze tak czy srak ci co zło zrobili beda za to cieriec i beda NAPRAWDE ,kazdego kusi ale zlo powraca i córka dominiczka bedzie na przylad wydymana i mama jej bedzie krwawe łzy ronic :)

Gość Hazarrdzista.
wystarczy że będziesz codziennie w myślach źle życzyć tej osobie i nie przebaczysz tylko będziesz ciągle rozdrapywać rany.

Gość gg 37287199
Od 7 lat zajmuje się czarną i białą magią. Chętnie pomogę osobom które potrzebują pomocy magicznej. Pomogę w rzuceniu klątwy bądź też jej zdjęciu. Piszcie na mój numer