Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penk tynk

Moja dziewczyna jest brzydka

Polecane posty

Gość penk tynk

Kiedy byłem bardzo zakochany to tego nie zauważałem, ale teraz zauroczenie jakby osłabło i czoraz częściej dostrzegam że jest naprawdę brzydka. Oczywiście nadal jest mądra i miła ale coraz częściej łapię się na myślach że wstydzę się z nią gdzieś wyjść, a już nie ma mowy żeby mnie z nią widzieli znajomi. Przedtem tak nie było.

Gość Carlrog
Najlepszym wyjsciem z tej sytuacje bedzie to jak ja zostawisz i znajdziesz sobie nieziemska pieknosc.

Gość p o m a g a m
zostaw ja, lepiej jak najszybciej niech sie dowie jakim jestes pustakiem

Gość ty tez musisz być
brzydki skoro masz brzydką dziewczynę

Gość aaibb
załóż ciemne okulary, kiedy chcesz na nią patrzeć .... albo wychodź z nią tylko nocą na ulicę :P

Gość KuczkoStan
tak, wychodz noca i nie zapomnij jej zalozyc kaptura na glowe

Gość w góre
w czym możezmy Ci pomóc? Czy jest na sali chirurg plastyk?

Gość aaibb
proponuję raczej wezwać specjalistę od główki :D

Gość k56
miałem ten sam problem..Lepiej ja rzuc i znajdz sobie inna bo pozniej sie juz od niej nie uwolnisz..Ja musiałem wyjechac za granice żeby mnie w koncu zostawiła.Była gruba brzydka i nie zbyt inteligentna.Wyciagała tylko ode mnie kase i tylko po to byłem jej potrzebny i po to zeby ja porzadnie zerznać bo na to nie narzekała :D .Dobrze ci radze znajdz sobie inną.

Gość mila jak zawsze
Skoro ona jest brzydka to penie sobie z tego zdaje sprawę i nie szukała fajnego chłopaka aby się nie czuć gorszą. Za pewne aby poczuć się atrakcyjniejszą była z jeszcze brzydszym facetem aby ludzie na ulicy mogli mówić ,,co ona w nim widzi''. Brzydka czy ładna zostaw ją.TY nie będziesz się wstydził że masz brzydką laskę a ona że ma chłopaka dupka, który tez pewnie urodą nie grzeszy:)

Gość mila jak zawsze
A poza tym to się chyba teraz nagle odkochałeś i ci się nie podoba bo na początku na pewno zwróciłeś uwagę na wygląd.

Gość kafedemo
zostaw ja, dobrze Ci radze. pewnie spodobala Ci sie jaks inna, dlatego tak widzisz teraz kontrast. moze uszczesliwisz tamta. a ona znajdzie szczescie uboku kogos innego.

Gość WORDDDSSS
wspolczuje dziewczynie

Gość agalicious
co za burak

Gość wanila lila
Łajza z ciebie!

Gość efwfwfwfw
ale kretyn z ciebie. Miejmy nadzieje ze ta twoja dziewczyna wreszcie przejrzy na oczy i to ona pierwsza cie zostawi

Gość po prostu klapki z
oczu ci spadły, a tak poza tym to ile macie lat i jak długo jesteście razem? widocznie ona nie jest ci pisana, więc lepiej to zakończ jak najszybciej, a wkrótce poznasz taką, która zawsze będzie dla ciebie piękna i nie będziesz się jej wstydził, po prostu trzeba trafić na tą drugą połówkę. I nie piszcie, że autor jest palantem, bo taka jest kolej rzeczy, gdyby to było tak jak piszecie to zawsze pierwsze zakochanie powinno byc do końca życia i kończyć się ślubem, a tak nie jest.

Gość nieśmiaalass
gwarantuje wam ze autor przeczyta wasze odpowiedzi dodane rok po zalozeniu tematu...

Gość LOL!
Nie to się powinno liczyć! Ale to nie jest średniowiecze, a nie, tam było gorzej... W skrócie: Jesteś h*j bez hu*a, a dziewczyny mi naprawdę szkoda!

Gość gość
przej****e

Gość gość
rany 3 letni temat :D

Gość gość
nie martw się za to będzie tobie wierna i kochająca żona,,, jak by. miał ładną żone wyszyscy w pracy by jej się na cycki i d**ę gapili i w końcu puściłaby i ciebie w rogi........ chciałbyś

Gość gość
ty wyzej - tak sie tlumacz cieciu, jestem piekna kochajaca i wierna ciecku :D a ty sobie tlumacz

Gość gość
to ja zostaw adonisie i znajdz se modelke :O