sarunia_th 0 Napisano Luty 21, 2010 hej kobietki... mam problem... wczoraj przez nieuwagę wzięłam dwie tabletki regulonu zamiast jak zwykle jedną... co mam teraz zrobić? nie brać dziś i kontynuować ich branie jakby nic się nie stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Luty 21, 2010 nic sie nie stało, ale absolutnie nie rób tak, że nie weźmiesz teraz wcale przez jeden dzien !!!!! skąd Ci to przyszło do głowy ?! bierz dalej NORMALNIE- codziennie po jednej i po prostu wcześniej skonczysz opakowanie, o jeden dzien- to nic nie szkodzi, ale pamietaj, żeby też przerwy nie przedłużyć potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 21, 2010 no zgadzam sie z poprzedniczką, tylko wlasnie zmieni ci się dzien przyjmowania 1 tabletki, jak była to np sroda, to teraz bedzie wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
83 0 Napisano Luty 21, 2010 http://www.allegro.pl/item928789961_depilator_silk_epil_braun.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarunia_th 0 Napisano Luty 21, 2010 dziękuję wam bardzo :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach