Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aseeeq

Czy to jest aseksualizm?

Polecane posty

Gość Aseeeq

Nie mam fantazji erotycznych, tzn bardzo rzadko się zdarzają i wtedy głownie to jest coś w stylu masturbacji i trwa około kilku sekund. Sex mnie obrzydza, pocałunki również. Uważam to za coś brudnego. Nie czuję pociągu do żadnej z płci. Wogóle nie lubię jak ktoś mnie dotyka, kiedy czasem miałam jakiś minimalny kontakt z facetem, to zawsze później bardzo źle się z tym czułam, miałam coś na stylu wyrzutów sumienia. Jak byłam dużo młodsza to sama świadomość, że się komuś spodobałam wywoływała we mnie nawet płacz. Dodam, że to nie jest wpływ przekonań religijnych, jak niektórzy mogliby sądzić. czy ktoś ma podobnie, lub spotkał się z podobnym przypadkiem?

Gość 500 - Internal Server Error
byłaś molestowana jako dziecko? lub też czy wychowywałaś się bez ojca?

Gość Aseeeq
Co do tego pierwszego, to sama nie wiem. Nie wiem czy te sytuacje można nazwać molestowaniem, nie raz sama się nad tym zastanawiałam. Co do drugiego to również tak pół na pół. Do około 10 roku życia wychowywałam się z ojcem. Po rozwodzie, nie mieszkałam już z nim, ale czasem go spotykałam.

pytałam, bo to ma duże znaczenie, bo być może stąd twój problem. lepiej idź do psychologa. a ile masz lat? tak jeszcze zapytam.

"Nie wiem czy te sytuacje można nazwać molestowaniem, nie raz sama się nad tym zastanawiałam" jako molestowanie można odebrać wszystko, co przekroczy pewne twoje granice, jest to subiektywne w jakimś stopniu. dla jednej kobiety będą traumą lubieżne spojrzenia, a inna sobie będzie żartowała nt. seksu swobodnie i nie będzie to dla niej wielkie halo.

Gość Aseeeq
Mam 22 lata. Co do psychologa, to nie sądzę, żebym się do niego wybrała...

podobno jakiś nikły procent ma takie objawy i ty masz nieszczęście , załapć się na ten nikły procent. Ale się nie martw masz jeszcze pozostałych sześć grzechów głónych plus żebractow i narkomania.

Gość Aseeeq
A co mnie te grzechy główne? I tak w Boga nie wierzę. A chciałam mieć dziecko...... :( No nic, chyba muszę się z tym pogodzić.

a co Boga obchodzą twoje grzechy głowne, jak chcesz mieć dzieko, to in vitro albo sikanie pod wiatr.