Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka19

W jakim wieku zaczełyście stosować balsamy, kremy ujędrniające??

Polecane posty

Gość blondynka19

Hej, mam takie pytanko w jakim wieku zaczelyscie stosowac balsamy/kremy na cleulit, rozstepy, ujędrniajace. Mam 19 lat i nie wiem czy moge już stosowac np. kremy na rozstepy ktore zrobily mi sie po bokach na brzuchu.

Gość krucafuks
Nie, poczekaj, az zrobi sie tego wiecej...

Gość żeby pozbyć się
cellulitu to trzeba biegać, pływać lub uprawiać systematycznie jakiś sport. Alkohol zawarty w balsamach napnie ci tylko naskórek a z cellulitem nie zrobi dosłownie nic, ewentualnie masaż wykonany podczas aplikacji poprawi nieco wygląd skóry.

Gość blondynka19
no czyli wieku 19 lat moge sotoswac jakies balsamy ujedrniajace , na rozstepy , celulit itp.? a wy w jakim wieku zaczelyscie??

Gość blondynka19
oj ale ja sie na powaznie pytam bo stosuje juz kilka lat tego typu specyfiki i nie wiem czy w tak mlodym wieku mozna takie cos stosowac.

Gość biegać biegać biegać
a nie smarować się balsamami, które i tak guzik ci dadzą. Ale biegać się nie chce, nie?

Obawiam się, że balsamy na celulit niewiele dadzą - te które naprawde cos daja są cholernie drogie - p jedno zero niż taki zwykły.

Gość poczytaj ile maja
te balsamiki w sobie parabenów i zobaczysz ile hormonów w siebie ładujesz :P

Gość blondynka19
a ja wrecz przeciwnie cwicze, cwicze jezdze na lyzwach tancze i jakos mam rozstepy ale mysle ze to ejst zwiazane z moja gospodarka hormonalna dlatego one mi sie potworzyly. Ale nadal nie mam odp. czy moge stosowca jakies kremiki mzoe one nie dajaj za duzo ale trzeba byc cierpliwym.

Takie kremy mozna stosować właściwie w każdym wieku. Jezeli ma się mało jędrną skóre, co raczej nie przydarza się nastolatką warto się zaopatrzeć w balsam ujędrniający. Dobre są balsamy rozgrzewające, efekt widać dość szybko, przynajmniej w moim przypadku tak było.

Gość blondynka19
Aha, a jakie balsamy na rozstepy bo to mnie najbardziej interesuje polecacie , pamietajac o tym ze ja mam 19 lat.

Gość blondynka19
nie podpowie nikt nic ???

Gość 19 lat to nie jest za wcześnie
możesz już stosować takie kremy bo zawsze lepiej jest ZAPOBIEGAĆ niż leczyć! Ja mam teraz 28 lat a takie kremy stosowałam juz jako nastolatka a teraz mam skóre calkiem ok(może nie tyle co dzięki balsamom ale systematycznie jeżdzę na rowerze,gimnastykuję sie,unikam fast foodów a to też bardzo wiele daje)Kosmetyki,nawet te najlepsze,najdroższe to nie wszystko!