Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle nie tak

starania o dziecko a tabletki na wywolanie

Polecane posty

Gość ciagle nie tak

witam, staramy sie z mezem od 5 cykli o dziecko...ciagle nic... ale ostatnio okres mialam 22 grudnia... pozniej w styczniu i w lutym mniej wiecej w czasie jak powinien byc okes mialam plamienia... takie doslownie minimalne... tydzien temu bylam u lekarza i przepisal tabletki na wywolanie okresu... i tu jest problem czy mozliwe zeby lekarz przeoczyl ciaze?? do zaplodnienia moglo przeciez dojsc niedawno, bo nie wstrzymalismy staran... teraz bola mnie piersi i swedza sutki... a jestem 4 dni po skonczeniu plamienia... czyli nawet jakby uznac to za okres to za wczesnie na owulacje, zeby to od niej bolaly mnie piersi... jejku poradzicie cos?? brac czy nie brac tych tabletek?? miala ktoras z Was podobna sytuacje??

Gość ciagle nie tak
?

Gość joojjjjjjjj
a byłaś u dobrego gina? zrób bete z kwi i już - zesztą test zwykly te z by juz coś wykrył

Gość ciagle nie tak
tak bylam u dobrego ginekologa. na test z moczu moze byc za wczesnie... bo do zaplodnienia moglo dojsc np tydzien temu... i nie wiem czy beta wykryje taka wczesna ciaze...

Też staramy się o dziecko odstawiłam tabletki na początku stycznia,krwawienie z odstawienia miałam 11stycznia trwalo 4dni potem zaczeliśmy starania praktycznie kochamy się co 2dni dziś mija 42dzień cyklu,test negatywny a na okres się niezapowiada co robic pomóżcie ????!!!:)

Gość szkodagestetner
Angellunia - spaźniać Ci sie może po odstawieniu tabletek ja na pierwszy "normalny" okres po odstawieniu tabletek czekałam ok 45 dni skoro test jest negatywny to raczej to nie ciąża poczekaj na okres a ja nie dostaniesz to idz do gina po luteinę albo duphaston na wywołanie Ciągle nie tak - jak to była b.wczesna ciąża to gin nie zobaczył, ale podejrzewam że dostałaś właśnie luteinę albo duph. wiec jak jesteś w ciąży to te tabletki nie zaszkodzą bo one wręcz pomagają zarodkowi się zagnieździć także spoko luz

Właśnie zamierzam iść do lekarza po luteine,powiedzcie tylko jak długo ją brałyście i ile razy dziennie?? Jak dlugo po niej czekałyście na okres?? i kiedy po okresie można zacząć się na nowo starać,dodam że mamay z mężem synka teraz chcielibyśmy upragnioną córcie?? znacie jakieś sposoby:) dziekuję bardzo za poprzednią odpowiedz:)

Dziewczyny czy luteina hamuje owulacje?? kiedy wziąść pierwszą tabletke dodam iż niewiem kiedy u mnie wystąpi owulacja pomocy!!!!