Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 Pasożyt nie tylko pochłania dużą część zarobionych przez mężczyznę pieniędzy to (jak przystało na pasożyta) jeszcze mu mało i ciągle marudzi i krytykuje wołając o więcej. A bez pasożyta? Życie jak w Madrycie:D Nawet nie jakaś wysoka pensja spokojnie starcza na życie i wiele gadżetów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakietować Napisano Luty 21, 2010 dzieciak jesteś albo żadna cię nie chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 --->zakietować Ale odnieś się proszę do tego co napisałem, czy nie ma w tym prawdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 21, 2010 Ale on nie mowil nic o kobietach tylko o pasozytach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 A wiecie skąd zaczerpnąłem słowo pasożyt? Odwróćmy sytuację. Jak wy kobiety nazywacie partnera, który zarabia mniej od was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 21, 2010 Ja mojemu mowilam po imieniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 Nie mówię jak mu mówiłaś tylko jak o nim mówiłaś:) Z resztą może akurat ty, jako wyjątek potwierdzający regułę, tak nie mówiłaś ale większość kobiet tak mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marishkaa 0 Napisano Luty 21, 2010 Czyżby Tajemnicza Dama? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 "Tajemnicza Dama"????? Do kogo to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexi plexi 0 Napisano Luty 21, 2010 bycie z komiś nie znaczy, że masz na kogoś wydawac od razu kasę, nie przesadzaj z tym pasozytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Luty 21, 2010 ja pracuję, moj szuka pracy i nikt od nikogo kasy nie ciągnie, pomagam mu bo go kocham troche stereotypowo myslisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 21, 2010 Daj spokoj. Wiekszosc kobiet wcale tak nie mowi, podobnie jak wiekszosc mezczyzn wcale niekoniecznie chce miec duzo mlodsza kobiete :) W rzeczywistosci wiele pan pomaga parterom i wspiera ich po stracie pracy, a nie rzuca, istnieja dla nich wieksze wartosci niz pieniadze etc . Bez przesady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 Chodzi nie tylko o wydawanie na dziewczynę ale jakoś tak się składa, że wtedy jest znacznie więcej wydatków i pieniądze jakoś się kurczą, żeby żyć na tym samym poziomie co samemu, trzeba by dużo więcej zarabiać. A poza tym jednak jest często ta krytyka: "inni zarabiają więcej od ciebie" - to niezbyt przyjemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludwika16sta 0 Napisano Luty 21, 2010 Ja tez uwazam ze kobiety które chca wiecej od faceta mimo ze mniej zarabiaja to pasozyty:O Smutne, ale prawdziwe:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 "masz stale uslugi seksualne wiec cos za cos" Boże! i właśnie takie cyniczne podejście mnie najbardziej odrzuca! Wszędzie biznes i komercja, w tv, na ulicy, w pracy i jeszcze w domu? w związku? rzygać się chce!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Luty 21, 2010 Zdrowy ale zwróc uwagę co inni napisali, pomoc z kasą działa w 2 strony :) i nie oznacza to że ktoś od kogoś ciągnie kasę! nie ma co uogólniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsfds Napisano Luty 21, 2010 Nikt by nie mial dzieci , bo stwierdzilby ze to pasozyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 Hehe ale przyznajcie, prowokacja mi się udała nie?:P Wciągnęliście się:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 21, 2010 Ja tam lubie sobie podyskutowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 No ba, chyba wszyscy lubią, inaczej by nas tutaj nie było:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ej kolego Napisano Luty 21, 2010 A czy nie jest przypadkiem tak, że to własnie facet powinien zarobić na kobiete? Czy to że kobieta zarabia Mniej od Ciebie od razu jest pasozytem?? a wziołes kolego pod uwage to ile kobieta ma oprócz pracy obowiązków? już poźniej w rodzinie? pranie sprzatanie gotowanie, dzieci, praca zawodowa, jeszcze pewnie masaż zmęczonemu męzusiowi!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja słyszałem kiedyś Napisano Luty 21, 2010 o równouprawnieniu a tu proszę ... facet ma zarabiac na kobietę , myślałem że związki partnerskie są teraz modne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ej kolego Napisano Luty 21, 2010 Nie powiedzialam że kobieta nie pracuje wcale. Tylko nawiązałam to wypowiedzi autora ze kobieta zarabiająca Mniej jest pasożytem, więc mówie to ze ona zarabia Mniej nie znaczy ze jest pasożytem bo oprócz pracy ma jeszcze wiele wiele innych zajęć w domu które pochłaniają mnóstwo pracy i energii. Więc może niech będzie już tak ze facet zarabia "na kobiete" w sensie ma wieksza pensje, kobieta również pracuje i zajmuje sie domem ale nikt nikogo nie nazywa posożytem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdrowy i wolny od pasożytów 0 Napisano Luty 21, 2010 --->Ej kolego Nie denerwuj się, to tylko zabawa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ej kolego Napisano Luty 21, 2010 Wiem, że zabawa :P Ale chyba nie chce Mi się wierzyć że nawet w kilku procentach tak nie uważasz ! Ja tam bym nie zakładała tematu : facet który zarabia Mniej niż ja to pasożyt, nawet dla zabawy bo tak nie uważam :) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaitana Napisano Marzec 5, 2011 Wiesz co, zauważyłam, że dużo facetów woli, gdy jego żona zajmuje się domem i dziećmi niż chodzi do pracy, a dziecko podrzuca obcej babie. Widać, że jesteś zakompleksiony, bo żadna Cię nie chce. :P W końcu mądre kobiety szukają mądrych facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach