Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chlopiec

MESKIE LYSIENIE-POTRZEBUJE DOBREGO LEKARZA!!!

Polecane posty

Witam, postanowilem tu napisac poniewaz mam problem z wypadaniem wlosow. Otoz mam 20 lat, jestem mezczyzna, strasznie wypadaja mi wlosy, wlasciwie to lysieje.. Chodzilem po roznych lekarzach, kazdy mowil co innego, badan tez duzo robilem.. chodzilem do roznych lekarzy, zarowno tych w przychodniach jak i tych drogich lekarzy prywatnie bo wydawalo mi sie ze moze bardziej takiemu zalezy na pacjencie. Otoz im zalezy na kasie najbardziej tak na marginesie. Wracajac do tematu, zrobilem sobie badania hormonalne i musze pojsc od jakiegos lekarza ktory moze wreszcie cos z nich wyczyta.. i powie cos konkretnego. tak poza tym szukam dobrego lekarza bo chce jakos zahamowac ten proces wypadania wlosow.. PROSZE DAJCIE JAKIES NAMIARY na dobrych specjalistow. Najlepeij Lublin i okolice, ale ogolnie tez piszcie, jestem gotowy jechac nawet doi innych miast jesli to cos moze pomoc. bardzo prosze o odpowiedzi i dziekuje. pozdrawiam.

prosze tez o namairy z innych wojewodzt i miast bo ejstem gotowy pojechac tam jesli jets szansa ze to cos pomoze.

Gość hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaho
szukaj secjalisty TRYCHOLOGA to lekarz od chorob wlosow i skory glowy w krakowie taki przyjmuje na ulicy mazowieckiej 25 telefon 12 633-09-15 jednak nie wypowiem sie czy jest skuteczny bo nie korzystalam a moze poszukaj trychologów u siebie w miescie

Gość lamka 2
Lekarz lekarzem, ale przeczytaj o olejku rycynowym

Gość
polecam Ci kuracje foltene szampon+ampułki

Gość WYPRÓBUJ PREPARATY
z czarną rzepą, poszukaj ampułek, toników do wcierania, szamponu włosy mogą wypadać od łojotoku, na to specjalne szampony medyczne z dziegciem albo od grzybka który powoduje łupież na to preparaty z Ketokonazolem np szampon apteczny Nizoral, można kupić pojedyńcze saszetki za 3zł/szt jeśli łysienie ma podłoze hormonalne czyli jest spowodowane przemianą testosteronu w androsteron czy jakoś tak są na to specjalne "wcierki" np Loxton, też do kupienia w aptece zacznij od dobrania dobrego szamponu, stosuj wcierki czy tonik przynajmneij 2-3 razy w tygodniu, myj włosy tak często jak tego wymagają

dzieki za juz dane rady jak cos wiecie wiecej piszcie jak mzoecie. dzieki:)