Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emunowa

czy moje emu są za duże?

Polecane posty

Gość emunowa

hej, mam taką wątpliwość, mam stope 26-26,5 cm i kupiłam EMU 39 które miały niby mieć 25,5. I co? wydają mi się za duże! pięta ucieka mi do góry! co mam robić? jestem zrozpaczona, tak długo na nie oszczędzałam z mojej studenckiej kieszeni, mierzyłam też w sklepie numer 40 (39 w styczniu już nigdzie nie mogłam znalezc) i wydawały mi sie odrobine za duże więc stwierdziłam że 39 bedzie ok i kupiłam an allegro, ale teraz jak sie rozbiły... czy myslicie że zapiętka przejdzie przyklejona do wełny? czy ogólnie wszystkim wemu pięta idzie do góry, czy powinna być "przyklejona" do podeszwy przy chodzeniu? jakie wy macie wrażenia po emu? czy powinnam była kupić 38?

Gość karlostin
a predzej mierzas rozmiar 38?

Gość qwertyui
ja ogolnie nosze rozmiar 40, EMU zamowilam 39 i sa dobre, ale wiadomo ze sa szerokie, moze dlatego masz takie wrazenie ze duze

Gość emunowa
niestety nie, bo po pierwsze nigdy nie nosiłam 38 i wydawało mi się to nierealne, żeby miały na mnie pasować. A po drugie w sklepach z EMU w styczniu zostały same rozmiary 40/41. moja stopa nie mam mniej niż 26 cm. Jak to więc możliwe, że te emu co mam mają 25, 5 a jeszcze stopa mi w nich lata? jak dosune pięte do tylu, z przodu zostaje ok 1 cm luzu. nie wiem jak to zniwelować i czy załamywać się do końca :( może ulgę przyniesie mi jak sie dowiem że nie jestem sama i ogólnie pięta w emu idzie do góry bo takie są te buty :) tylko prosze nie kłamać żeby mi ulżyć ;)

Gość jdsbcjsdck
grubą skarę wciśniesz i będzie gites ;)

Gość emunowa
no właśnie ja też normalnie 40, chyba że są to eleganckie buty na obcasach to często 39. moja koleżanka też ma 40 i powiedziała że zamówiła emu 38 i "mogłyby być trochę większe ale są ok"

Gość qwertyui
dla mnie sa za szerokie, ale ja mam chuda gire, ale ogolnie jestem z nich bardzo zadowolona, cieplutkie i wygodne

Gość emunowa
tak, są za szerokie dla mnie też w sumie skoro te buty mają byc hitem to dlaczego producenci nie zrobią ich w środku troche lepiej dopasowanymi i przylegającymi? cóż, i tak to najlepsze buty na zime jakie kiedykolwiek miałam

Gość brakoczasowa
Waty sobie napchaj do czubka buta :P I bedzie git :P Nooo na pewno powód do załamywania się :P bo buty za 80 zł czy nam ile są za duże :P tragedia prawdziwa :P

Gość emunowa
hehehe piszę że EMU, a nie "mukluki saszki emu śniegowce! hit sezonu" nie bede sobie waty wpychać do butów za 400 zł :(

Gość emunowa
ej ale to normalne że moje emu australia mają mini metke w środku gdzie pisze 100% merino wool i jest napisane MADE IN CHINA?

Gość brakoczasowa
To co zrobisz załamiesz sie?? Wpadniesz w depresje?nerwice? a może od razu jebnij sobie fobie społeczną z powodu za dużych butów! Później zafundujesz sobie wizyty u psychologa i tym sposobem cena twoich jak że zajebistych butów wzrośnie trzykrotnie! To będzie dopiero HIT sezonu! Ludzie czy Wy nie ma Cie wiekszych problemów jak za duże buty?

Gość qwertyui
brakoczasowa, ty chyba zartujesz !!! ja za swoje dalam 300zl!! teraz wszystko jest made in china, ale to nie znaczy ze zle, moje sa ze stanow i oryginalne na 100%

Gość brakoczasowa
Może Mają tam w Chinach drugą Australię !! Eeeee Kobieto będziesz największym chodzącym Hitem w mieście, Buty z Australii w Chinach !! A nie wiesz że właśnie takie triki się robi na allegro? Kupują na jakiś bazarach w Chinach, wystawiają za 400 zł metke sie przyszywa ze Niby 100% wełna, tobie przysyłają jesteś nie zadowolona, ale to już nikogo nie interesuje, zwijają sobie interes, telefon nie aktualny strona nie istnieje, uzytkownik nie aktywny !!

Gość emunowa
chwilowo nie mam innych problemów byłabyś usatysfakcjonowana gdybym takie miała?

Gość dfhhdfhdfhhfhfd
Ile kosztują EMU?

Gość brakoczasowa
A co Mnie interesuje jakie ty masz problemy? Nie satysfakcjonują Mnie czyjeś problemy, ważne że mam sporo swoich. A co do metki, mówię poważnie znajoma zamówiła sobie kurtke za 300zł na allegro, ze znanej angielskiej firmy, kurtka owszem przyszła, krótsza niż miała być, materiał nie ten i rozmiar Mniejsza niż powinna, być metra oryginalna owszem była troszke krzywo wszyta ale to szczegół, a pod metką jeszcze jedna malutka MADE IN CHINA. Próbowała dzwonić pisać, niestety 4000 negatywnych komentarzy przez tydzien, od niezadowolonych klientów, tel nie aktualny, strona nie aktywna. Ja też owszem kupuje na allegro ale nie za duże sumy, nie za 400 zł, bo jak kupie za 70 jak przyjdzie badziew nie bede az tak żałować.

Gość EMU to buty antygwaltki
Zero wygladu , zero stylu , total kaszana !

Gość a co to jest Emu

Gość Takie kudlate kozaki
Plaskie , rozciapciane , dziewczyny ktore je nosza sa aseksualne !

Gość qwertyui
spadowa, nie mowie ze to sa super sexy buty, ale sa cieple i niezawosne na mrozy, poza tym ja w nich wygladam estetycznie, bo jestem szczupla i wysoka, wiec bez ogolnikow

Gość olaboga P
asexowne chyba :P

Gość olaboga P
I są idealne na wiosenne roztopy :D Nie ma jak poczuć wiosnę w butach ! :P

Gość WSZYSTKO ROZUMIEM
EMU BYŁY MODNE KILKA SEZONÓW TEMU jak zwykle jesteśmy zacofani

Gość olaboga P
"jak zwykle jesteśmy zacofani" nie "my" jesteśmy zacofani, tylko Ci którzy je teraz zamierzają kupić :P Ja Wam mówię, teraz jest idealna pora na to żeby je mieć, wiosenne roztopy i mokre skarpetki Mmmmmmmmmm :P

Gość EMU i gumowce to najgorsze
buty !

Gość emunowa
emu są śliczne i dobrze wyglądają na mojej nodze. niektóre dziewczyny w nich wyglądają nieefektywnie bo są za grube albo mają nieodpowiednią do budowy ich nóg mdługość cholewki. kupując na allegro oczywiści sprawdzałam komentarze od użytkowników, kilka tysięcy pozytywów ze 3 negatywy za opóźnienia w dostawie no ale buty lecą ze stanów. mam pudełko oryginalne, znaczki emu, podeszwy emu pytam dlaczego oburzasz sie ze mam takie a nie inne problemy. jak nie chcesz to nie pisz tu i idz na jakieś forum o depresji i samobójcach