Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczne zamrtwienie 908

moja dziewczyna jest brudasem

Polecane posty

mam problem z dziewczyna. kiedy ją poznalem byla zadbana, dzid jednak kiedy z nią mieszkam widzę jaki z niej brudas. potrafi sie nie myc przez tydzien, ma czasem przwetłuszoczone wlsoy, nierowne paznokcie z poobgryzanym lakierem. wszedzie walaja sie jej ubrania, nieswieza bielizna i kosmetyki, brudne waciki:( kiedys spala w takeij koronkowej bluzeczce, dzis w niej chodzi do pracy. niestety czasem nieladnie pachnie potem, jest nieswieza:( nawet zauwazylem ze przestala depilowac nogui i pachy.jak mam je zwrocic delikatnie uwage?

Gość jdsbcjsdck
powiedz wprost :)

Gość Anderka
No chyba sobie żartujesz, że z takim trollem mieszkasz! Prowokacja? Mój mąż by się porzygał, gdyby widział choćby przez chwilę to, co ty oglądasz na c odzień... Ona się nie myje tydzień, a ty z nią seks uprawiasz? Toż to chodząca broń biologiczna!:)

jest ladna, ale jak o siebie zadba. :( kiedy widze ladne i wypachnione dziewzcyny to az zazdroszczę:

Po prostu wie, ze Cie zdobyla i mysli, ze juz nie musi sie dla Ciebie starac byc piekna i pachnaca xD Tak sie zdarza... ja tez rzadziej golilam nogi po roku zwiazku;d Haha xD To sa wlasnie KOBIETY.!

Gość jdsbcjsdck
no to powiedz jej!!! albo zacznij ostentacyjnie rozglądać się za dziewczynami, pociągaj nosem i mów jak jakaś przejdzie obok, że ślicznie pachniała, czy coś w tym stylu.

Gość znachor z krużewnik
czy ma na imię Ewa?

powinieneś jej powiedziec nawet jesli maialby sie obrazić. foch jej przejdzie ale moze coś zrozumie

Gówno zrobisz panie kolego. Nawet jak jej zasugerujesz i sie zmieni to tylko na pokaz a potem wszystko wróci do "normy" i dalaj bedziecie mieszkac w śmierdzącym kurwidołku. To tak jak facet który raz uderzy babe albo zacznie pić. Na chwile przestanie a potem od nowa jest wesolo. Zastanów się co bedzie jak urodzi. Wtedy to juz całkiem przestanie o siebie dbac skoro juz jej si,e nie chce. Bedziesz mial roztytą śmierdząca babe i dzieci z glutami do kolan bo jak o siebie nie dba to o dzieci tymbardziej nie bedzie dbała.

kiedy poznalem justyne rok temu byla naprawde ladna i atrakcyjna dziewczyna, zmienila sie odkad z nia zamieszkalem:(

zamknij ją w łazience i powiedz, że nie wypuścisz dopóki się nie wyszoruje. Albo zaciągnij do wanny pod pretekstem szalonego seksu i zacznij ją myć.

Gość o jacie pierdziele
teraz pokazala swoją prawdziwą nature, pozdro

Gość MIŁA.
o mamusiu ! ;o no nie wierzę ! masz problem kochany.. delikatnie się tego powiedzieć chyba nie da.. musisz wprost, bo inaczej to ona zrobi, albo już zorbiła z mieszkania meline a z siebie tak jak tu wyżej pisza trolla nie obrażając nikogo. moze zobaczyła ze Ci na niej zalezy ze poda Ci się i jak zamieskzaliscie razem to steirdział ze już nie ma sensu o siebie dbać.. a moze ma jakiś problem i dlatego nie da o siebie a ni o mieszkanie.? porozmawiaj z nią i to jak najszybciej. :) powodzenia życzę ;*

Gość gość
najgorsze co może być to kobieta brudas lepsza już czysta k***a

Gość gość
Nie wierze To musi być prowo

Gość gość
Ja tam wierze, jak mieszkałam na stancji z dwoma koleżankami to jedna była właśnie takim trolem co sie nie myl... wiecznie potem od nie waliło, zostawiła w łazience majtki z przyklejone brudna podpaską.. a z jej pokoju to jak z obory walilo.. mogła bym tak wymieniać bez końca. . Po wiem Ci tak, takie brudasy sie nie zmieniają, ona tez po rozmowie sie na chwile opamiętala, ale tylko na chwilę. Później wróciła do starych nawyków. Z Twoja panna będzie tak samo, pozbądź sie brudasy póki możesz i znajdź normalna dziewczynę a nie takiego lenia śmierdzącego ☺