Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melpomena...

Jak się ubrać na chrzciny???

Polecane posty

Gość Melpomena...

Szlag mnie trafi. W lecie mam być uczestnikiem chrzścin. Mój mąż ma być chrzestnym. Jak ja się mam ubrać?? On ciągle wymyśla, że nie tak, że my idziemy do kościoła a nie na łąkę... Czy ja się mam wbić w jakiś kostium? Ja oszaleje. Nie chodzę w takich rzeczach, a chce pasować do garnituru... I co teraz?

Gość Melpomena...
zaden dres nie pasuje do garnituru mojego faceta :o no a jeszcze buty :o

Gość fdgdfghgfhbfg
wiadomo ze musi byc troche elegancko, moze jakas ladna dluga spodnica i marynareczka ?

Gość brakoczasowa
Nie koniecznie jakiś kostium, ale jeśli to będzie lato, można załozyć jakaś fajną spódnice czy sukienke nawet w jakiś żywszych kolorach. Ja w zeszłym roku byłam na chrzcinach w maju miałam białą koszulową bluzke i spódnice Biało-czarną w foletowe kwiatki do tego fioletowe szpilki nie wyglądałam raczej "jak na łąkę" ani za elegancko też nie. Ale np taka dziewucha u Mnie w kościele, jak zobaczyłam jak ubrała się jako "matka chrzestna " !!! miała lateksowe legginsy i do tego bluzke z wielkim dekoldem i dodam ze bluzka nie była tuniką !! była do pasa i dupa w lateksowych legginsach była na wierzchu ! To dopiero bezguście i nie ubranie sie odpowiednio do sytuacji. Myśle że nie trzeba aż tak elegancko, załóż to co Ci odpowiada w czym będzie Ci wygodnie i czy bedziesz sie dobrze czuła. Sukienka nawet w kwiaty czy kolorowa będzie jak najbardziej odpowiednia, spódnica z bluzką koszulowa, spodnie z wyższym stanem czy spódnica. Nie trzeba być sztywniakiem :)

Gość Melpomena...
Elegancko i owszem, ale nie chce sztampowo wbic sie w biala bluzke i czarne spodnie. Szukam jakis pomyslow w necie ale tak na prawde nie wiem co zalozyc zeby sie nie wyglupic. Zwykla ubieram sie na sportowo i w mojej garderobie nie ma nic co by sie moglo wlozyc na taka okazje. Te... mam dres... dobre bylo :)

Gość Melpomena...
Spódnica raczej odpada chyba. Kiepsko sie w nich czuje. Chyba, ze jakas taka niezbyt garniturow. Qurka... kaplica... ja nie mam pomyslu!!

Gość Melpomena...
up?

Gość brakoczasowa
Jak dla Mnie oki :) ale na lato to chyba troszke za długi rękaw

Gość Melpomena...
Czyli nie jest tak zle z moim gustem?? To dobrze :)

Gość brakoczasowa
Spódnica też fajna ale trzeba mieć figurke :)