Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heraklit z efezu

Sekretarka mojego ojca

Polecane posty

Gość heraklit z efezu

Ojciec pracuje na stanowisku kierowniczym. Niedawno przyjął do pracy młodą dziewczynę. Jak ją widziałem pierwszy raz to pomyślałem taka sobie, nic nadzwyczajnego. Tak się złożyło, że byłem na studniówce i ona też na niej była z jakimś nauczycielem. Wyglądała przecudnie. Nie mogłem od niej oka oderwać, cały czas kręciłem się w jej pobliżu. Ona chyba mnie nie rozpoznała bo zajęta była zabawianiem tego kolesia. Za kilka dni celowo poleciałem do roboty do ojca aby ją zobaczyć. Akurat w tym dniu miała urlop. Ale nie poddałem się. Zajrzałem na drug dzień. I jest. Rozmawia z moim ojcem. Znów wygląda przecudnie. Nawet się do mnie uśmiechnęła. Od tej pory śledzę ją. Wiem gdzie mieszka, jak spędza popołudnia, nawet wyczaiłem, że w weekendy studiuje zaocznie. I kurwa co gorsza, ma jakiegoś kolesia. Tego samego co była z nim na studniówce. Jest sens uderzać?

Gość gwoli wyjasnienia...
uderz, ale siebie w glowe!

Gość kp
no chyba sam widzisz że raczej nue mam sensu bo ona jest starsza i makogoś a ty to jeszcze chyba gówniarz z liceum- wiesz młodsi faceci są ok ale jakbyś miał min te 24 lata a ty masz jeszcze mleko pod noosem a laska studiując I PRACUJĄCA NIE ZAINTERESUJE SIĘ KIMŚ TAKIM- zreszta próbuj najwyżej cię spławi

Gość heraklit z efezu
Kurwa, taka dupa mi przechodzi koło nosa.

Gość heraklit z efezu
Mam 23 lata. A ona jest 2 lata starsza. Wygląda na mniej. A ten koleś jest sporo po 30. Na oko 34-36 lat. Ja na studniówce byłem jako osoba towarzysząca więc nie jestem gówniarzem.

Gość Panna Emilia
poka jej fote:)

Gość kajtuś
No właśnie, nazywasz kobietę "dupą" i czego oczekujesz? Rzecz w tym że dl aniego jest kobietą, a dla ciebie dupą - on wygrywa, ty zostajesz z niczym:)

uderzaj ale tak delikatnie, żeby lipa nie wyszła, co z tego,że ma kolesia, dziś on jutro Ty:) ps. mój obecny facet miał dylemat taki jak Ty i...jestesmy razem, powodzenia:)

Gość maurycy trzeźwy
mozeszz probowac ją zbajeorwać i wyruchać. a jak nie bedzie chciala dac szpary powiedz,ze stary wywali ją z roboty

Gość kajtuś
maurycy trzeźwy > chyba nie do końca trzeźwy:), jesteś na maxa obleśny, serio. Fuj. Żal mi ciebie.

Gość heraklit z efezu
Nie pokaże foty. Ale mogą ją opisać. Szczupła brunetka z śliczną buźką. A jak założy wąską spódnicę i szpile to niezła z niej strzelba.

Gość kp
heh a myślisz maurycy że każdej tak zależy na pracy ?? HAHA jakbym taką propozycję uzłyszał i groźbę to bym kolesia wyśmiała a jak by mnie jego stary zwolnił to to by tragedia nie była

Gość heraklit z efezu
Ale jak do niej zagadać? Ona w tego magisterka zapatrzona jak w obrazek. I chyba będą się chajtać bo ojciec coś wspominał, że boi się że zaciąży i będzie zwolnienia ciągnąć.

Gość kajtuś
Ona teraz na pewno w łóżku z tamtym zaznaje rozkoszy o jakich się tobie nie śniło, a ty się tu żalisz na babskim forum hahahahahha

Gość Panna Emilia
A ile ona ma lat?

Gość heraklit z efezu
Ja 23, ona 2 lata starsza. Pytałem ojca.

Gość Panna Emilia
Mówiłeś ojcu o tym że ta ''strzelba'' Ci sie podoba?

Gość Zosia Ssamosia
a mi sie wydaje, ze Tobie zalezy tylko na ambicjonalnym zaliczeniu panny.Piszesz o niej dupa, strzelba -co to za okreslenia.Daj lepiej spokoj i nie mac dziewczynie w glowie i zyciu.Taki rozkapryczony chlopczyk z Ciebie.

Gość heraklit z efezu
Ojciec nic nie wie. Poza tym ja się tam z kimś spotykam, ale to raczej nie jest na poważnie.

Gość Panna Emilia
A ten jej magisterek? Ile ma lat, czym sie zajmuje jak wygląda?

Gość heraklit z efezu
Magisterek jak magisterek. Normalny facet. Uczy chemii i biologii.