Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darekthebest

jakiego zachowania nie lubicie w ludziach?

Polecane posty

ja nie lubię nachlnego częstego żucia gumy i trzymania rąk w kieszeniach kiedy nie trzeba.Czy Wy też tak macie?

tępactwa, buractwa, prostactwa, naśmiewania się ze słabszych, bezmyślnej agresji, dwulicowości, intryg pewnie jeszcze by się coś znalazło

obgadywania za plecami nie lubię obłudy i nieszczerości wulgarności i agresji kierowania się w życiu niskimi instynktami :)

Gość carice
Osób, które zawsze mają rację

ariane tak jeśli ktoś naśmiewa się ze słabszych to znaczy że chce się dowarościować i jest słabeuszem,chce się podwyższyć (karmi się tym) szuka sobie kozła ofiarnego nie trawię takich ludzi

nieznanabalck tak wulgaryzm jest nie znośny.a i jeszcze nie lubię agresji w celu pokazania jakiś to dany osobnik jest "mocny" robi to pod pubilkę aby się wywyższyć w grupie

Gość klamstwa
dwulicowosci, nieuczciwosci,niepunktualnosci, nieslownosci

Gość gość
Ja najbardziej nie lubię a nawet mogę napisać że nienawidzę w ludziach hipokryzji i tego że jak ktoś się na kimś zemści za jakąś krzywdę to ta osoba na której ktoś się zemścił nie tylko nie rozumie dlaczego ta osoba to zrobiła ale jeszcze obwinia ją za tą zemstę i robi z siebie nie wiadomo jaką ofiarę. (nie jestem mściwa ale za to staram się być empatyczna)

Gość gość
Sa tacy ludzie , ja tez znam Jedna z najbardziej wrednych, zaklamanych cecha charakteru