myffka0 0 Napisano Luty 21, 2010 czesc dziewczyny mam do waspytanie jakie sa objawy zapalenia jajnikow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 21, 2010 Kłują Cię jajniki i brzuch boli dołem,czasami można się z bólu zwijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Luty 21, 2010 objawy moga byc rozne ja np mialam bóle jajnikow uczucie pełnosci pecherza spózniala mi sie miesiaczka ale nie wiem czy tak jest we wszystkich przypadkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Luty 21, 2010 o kurcze to chyba mam to bo wczoraj dostałam jakby takiefo ataku bolu brzucha ktory po chwili i stopniowo przestał bolec no i cos kul mnie ostatnio jajnik :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Luty 21, 2010 a czy to moze samo przejsc no i jakie moga byc powiklania gdy sie tego nie wyleczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 21, 2010 Jesteś przed okresem,albo masz owulację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Luty 21, 2010 wątpie zę samo przejdzie i nie czekaj na powikłania tylko idz do ginekologa bo ból nie ustanie bez leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Luty 21, 2010 no w sumie jestem przed okresem ale nigdy tak nie mialam. no i to dopiero pare dni temu sie zaczelo a ten taki atak to narazie pierwszy raz dlatego napisałam na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 21, 2010 Lepiej idz do gina to nic strasznego :) a będziesz spać spokojnie z jajnikami nie ma żartów.., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karteczka****8 Napisano Luty 21, 2010 to samo nie przejdzie!!!!!!!!!!! konieczne sa antybiotyki + jakies globulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Luty 22, 2010 a to mogło byc przed okresem? bo wlasnie wczoraj dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 22, 2010 No widzisz miałaś szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Luty 22, 2010 no ale to jest mozliwe ze te objawy jakie napisałam byly wlasnie prypisane do okresu a nie do zapalenia jajnikow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Luty 22, 2010 halo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach