Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastinka_18

Ksiądz

Polecane posty

Mam taką dziwną sytuację z księdzem, kiedy przyszedł do nas do parafii to cały czas obserwuje mnie, a to uśmiecha się, puszcza oczko. Kiedy zdobyłam do niego telefon i zadzwoniłam to nie bardzo chciał rozmawiać tak ogólnie. Ja chciałabym nawiązać z nim dobry kontakt ale nie wiem jak, żeby go nie spłoszyć. Co powinnam zrobić żeby mieć z nim dobry kontakt? Tak żeby coś sobie o mnie nie zaczął myślec że może chce czegoś więcej bo absolutnie nie. Dardźcie cos?

Gość to po diabła
do niego dzwonisz ???

Gość szlag mnie zaraz trafi
tak, daj mu spokoj tępa strzało "Tak żeby coś sobie o mnie nie zaczął myślec że może chce czegoś więcej bo absolutnie nie." jak ma nie myśleć to się odczep od chłopaka.

Gość modlić się dużo modlić
żeby twój mózg zaczął robić właściwy użytek z tych nielicznych szarych komórek jakie masz

Gość zakietować
pewnie mruga do wszystkich ale tobie się zdaje ze do ciebie, zadzwoniłaś i mu się głupio zrobiło bo chciał tylko się podlizać swoim nowym parafianom a ty źle to zrozumiałaś

Zadzwoniłam po roku czasu kiedy tak robił, to czemu wypytywał się kościelnego różne rzeczy o mnie? skoro niby robi tak do wszystkich! Dzisiaj tak samo zaczynał swoje az mi moja kolezanka powiedziala, a co ten ksiadz sie na ciebie patrzy usmiecha do ciebie.

Do diabel wcielowny, a jak mam go uwiezc mozesz mi podpowiedzuec, bo ja nigdy nie mialam takiej dziwnej sytuacji z ksiedzem.