Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja.....

Ale z niego palant!!!!

Polecane posty

Gość to tylko ja.....

Byłam dziś na randce w ciemno.Koleś stwierdził żebyśmy wybrali się do kina.Poszliśmy i przy kasie okzało sie ,że sama z siebie musiałam zapłacić.Co za palant piepszony.Przecież to jest randka.On powinien płacić na wszystkich randkach jeśli sie na nie umawiamy.Nie rozumiem-dlaczego faceci to takie sknery.Dodam żę facet chodzi do zawodówki i ma pieniądze za praktyki więc stać go!

Gość BabyBlue
Rownouprawnienie jest , dotyczy ono tez okienka w kasie, nie wiedzialas ? hehehehe

Gość to tylko ja.....
Ale mnie nie stać na to żeby za siebie płacic,szczęście że mi wystarczyło!

Gość BabyBlue
Szukasz sponsora czy faceta, jak to pierwsze to prosciej stanac przy ulicy.

Gość nie opłaca sie
wiesz facet nie musi za Ciebie płacić mimo że to randka , rozumiem że pierwsza?

Gość to tylko ja.....
wlaśnie-FACETA!

Gość nie opłaca sie
ale jeżeli chce zapłacić to jest dżentelmenem :-)

Gość nie opłaca sie
ten widocznie nie jest, albo ma inne zasady:-)

Gość o kurdę...
to że byłas na randce nie świadczy że to facet ma płacić, a czemu to? ty płac za siebie a on za siebie. Widać jaka z Ciebie podła naciągaczka.

Gość BabyBlue
Tu umawiajcie sie na randki pod trzepakiem albo na przystanku autobusowym :classic_cool:

Gość ....no cóż
a dał ci przynajmniej pindola polizać???

Gość pewnie że powinien zapłacić
to nie spotkanie koleżeńskie tylko ich pierwsza randka!!!!!!!!! kurde ludzie czy wy nie widzicie różnicy???? to wcale nie znaczy, że całe życie będzie musiał za nią płacić tylko powinien zapłacić w ten jeden dzień, żeby pokazać sie z jak najlepszej strony, ale chyba mu widocznie nie zależało....

Gość niemartw sie
ja tez bylam na randce z palantem, wczoraj, masakra. Nieumial sie wyslowic ani sms napisac, i lepiej ze na randce ciut wypilam to wiadomo jak sie to skonczylo nad ranem w jego mieszkaniu..... o masakra... ale to nic, on byl trzezwy bo niepil bo prowadzil rano nawet mnie odwiozl do domu. Ale to jeszcze nic... zaproponowal ze razem bedziemy ze slonko,koteczku kochanie i te cala reszta, to dzis wogole sie nie odzywa tel nie odbiera i na sms nie odpisuje. Dobrze sie bawic,ale to tylko o facetach swiadczy jak sie zachowuja...

Gość to tylko ja.....
Uwielbiam prowokacje:):classic_cool:

Gość Black Eyes
randka w kinie.. a ile wy macie lat:O:) dzieci dzieci. no chyba, że faktycznie dzieci:) A na drugi raz bierz pieniązki ze sobą. Płac za siebie. Ja zawsze tak robie. Potem Ci powie ze ci tyle płacił a ty nic. Wypomni ci to. Miej swoją godnosc.

Gość gfhuibnjk

Gość BabyBlue
"wiadomo jak sie to skonczylo nad ranem w jego mieszkaniu..... " Pretensje do garbatego ze ma dzieci proste. Trzeba bylo tyle nie pić, wlewał kto do gardła ?

Gość o kurdę...
"pewnie że powinien zapłacić to nie spotkanie koleżeńskie tylko ich pierwsza randka!!!!!!!!! kurde ludzie czy wy nie widzicie różnicy???? to wcale nie znaczy, że całe życie będzie musiał za nią płacić tylko powinien zapłacić w ten jeden dzień, żeby pokazać sie z jak najlepszej strony, ale chyba mu widocznie nie zależało...." i co ma do tego, że pierwsza randka???? o co ci chodzi? randka to nie sponsoring aby ktoś placił za kobietę, jeśli facet chce to dobrze o nim swiadczy ale nie musi! chcesz być sponsorowana to znajdź sobie sponsora!

Gość dzisiaj faceci myślą że
nic nie muszą się starać żeby mieć kobietę, nie robią nic więcej niż kobieta a potem im nieumyte p***** wsadzają co za ludzie! zwierzęta a nie ludzie!

Gość nie opłaca sie
jak ja spotkałam sie ze swoim facetem na pierwszej randce, poszlismy do pizzeri, to płacił za Nas dwoje, ja miałam siano, ale On nie chciał bym ja płaciła

Gość niemartw sie
ej nie chodzi o picie ani nic. Nawet niemam kaca moralnego, bo bawic sie jest fajnie. Tylko po co wogole te kotki miski i wogole jakies bycie razem????? Niemogl powiedziec to co ja mu napisalam w sms ze fajnei bylo ale sie skonczylo... Jakis niesmialy czy co....

Gość do o kurde
puknij się w łeb

Gość o kurdę...
a co? zabolała prawda? haha

Gość do o kurde
no nie musi płacić, pewnie e nie musi, przecież do wolny kraj, ale czy chciałabyś takiego faceta?? no na logikę

Jesli zaprosił powinien chcieć zapłacić. Jakby nie prosil to nie musi. Choc facet z klasa zawsze raczej chce płacić. Z tym ze kobieta czasem woli za siebie płacić a on wtedy sie stawia ;) ot takie zaloty i jest wesoło.. Fajnie bo każde chce pokazac klasę i wg mnie tak powinno byc. A kto zapłaci to juz mniej wazne.

Gość anoniomowo
Na spotkanich z moim przyjacielem " takim troche blizszym" zawsze jest wojna o płacenie :P Ja mowie ze zapłace za siebie a On Mi nie pozwala :P i tak w kółko :P Nigdy jeszcze niepozwolił Mi za Siebie zapłacic chociaz próbowałam wielu metod :P " np nie wejde z Toba do tej knajpy jak za Mnie zapłacisz :P tak sobie zartowalismy " :P Raz udało Mi sie zapłacic w moje urodziny, zaprosiłam go na piwo i jak wyszedl do WC udało Mi sie zapłacic :D ale sie boczył póżniej pół dnia o to :P