Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatycznykamil

Dziewczyny proszę was o pomoc !!

Polecane posty

Witam :) Mam następujący problem zmarnowałem z dziewczyną 7 lat rozstaliśmy się. Obecnie nie mam już tylu koleżanek co kiedyś (28lat) te które są fajniejsze zajęte. Dajcie jakiś pomysł gdzie mogę poszukać dziewczyny jakie miejsca odwiedzać????????????????? Tylko nie dyskoteki bo poznałem tam ostatnio 2 dziewczyny ale nie tego szukam.

Gość sympatycznaKasia
"zmarnowałem z dziewczyną 7 lat" to nie brzmi sympatycznie !

Gość atrament
no tu na pewno nikogo takiego nie znajdziesz

Gość sympatycznaKasia
następnym razem napisz "byłem z dziewczyną 7 lat- nie wyszło" zupelnie inaczej brzmi

Najpierw mnie zostawiła dla faceta z Australii a jak się okazało że koleś chciał ja tylko bzyknąć . Zostawił ją chciała bardzo wrócić ale tak się nie da.

Gość
dosc nietypowy problem ;/ ... ale moim zdanie po nk bo bunuj ... nie chcac cie dolowac to trudne dla ciebie teraz byc samemu ... rozumiem ... po szukaj osob ktore sa w podobnej sytuacji co ty ;/

Gość sympatycznaKasia
hmm np. na basenie

Gość giinia
na sympatii.pl

Gość ja tez nie wiem
gdzie,ale jeśli mogę coś dodać od siebie chyba potrzebujesz teraz czasu zeby to przemyśleć i spróbować choc trochę mniej o niej myslec to nie jest dobry czas na poznanie kogoś nowego,będziesz ją porównywał do byłej a to przecież nie o to chodzi,spróbuj trochę odczekać,ja wiem że czas goni,ale nic sie nie martw mam tyle samo lat co Ty i jestem kobietą więc jestem w trudniejszej sytuacji ale wcale sie tym nie przejmuję,niczego nie da sie zrobić na siłę.No fakt tutaj nie da się nikogo poznać,badz otwarty na ludzi,nie siedz w domu tylko spotykaj sie z kolegami,znajomymi,trudno powiedzieć gdzie ja spotkasz i kiedy ?Pewnie będzie to zwykły dzień i zupełnie ona Cie zaskoczy,miłość przyjdzie wtedy kiedy się jej nie bedziesz spodziewałTrudno,czasami i takie scenariusze sie zdarzają,grunt to sie nie poddawać i nie dac innym po sobie poznać załamania i zrezygnowania.

Ciężko spotykać się ze znajomymi jak maja już poukładane życie ale racja z tym wychodzeniem. Będę musiał jeszcze przełamać swoją wstydliwość.

Gość marclowees
poszukaj sobie młodszej :)

Gość winterek
ja mam ten sam problem! dokladnie ten sam! gdzie poznac? no i nie mam z kim wychodzic;/

Gość sympatycznaAsia
ja jestem idealna kandydatka na dziewczyne dla Ciebie 😍

Gość Mava
basan to zły pomysł same dzieci