Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość technik

co po szkole policealnej?

Polecane posty

Gość technik

witam wszystkich! w tym roku kończę 2- letnią szkołę medyczna na kierunku technik farmaceutyczny. podczas odbywania stażu (również dwa lata) chciałabym studiować, oczywiście zaocznie. tylko nie mam pojęcia na jakim kierunku... znaleźć coś medycznego? czy coś z zupełnie innej beczki. może pedagogika? szczerze mówiąc chodzi mi tyko o to żeby mieć jakieś wyższe wykształcenie, tak w razie czego. za wszelkie sugestie dziękuję :)

Gość naaauczyciel
idz na cos medycznego farmacja to tez kierunek studiow jak cie to interesuje

Gość technik
owszem, tylko dostać się tam w moim przypadku to cud. i coś medycznego... właśnie.. tylko co?

Gość naaauczyciel
farmaceuta ...pasuje ? A CO DO CUDÓW NA DOBRE STUDIA CIĘŻKO SIE DOSTAĆ..ALE CZASAMI WARTO

Gość technik
tylko czy warto tracić lata na próby dostania się tam? i nie zależy mi na dobrej szkole. tylko na wykształceniu.

Gość naaauczyciel
a co z tego ze skonczysz jakiekolwiek studia..dla zasady nie warto isc..idzie sie na studia ktore cos dadzą a jak nie to do roboty

Gość technik
nie chce iść dla zasady, tylko dla zabezpieczenia przyszłości. kto wie czy za kilka lat technicy nie będą potrzebni? albo będzie się im płacić pieniądze za które nie będzie można przeżyć? wybrała ten kierunek w szkole "tylko" policealnej bo zawsze chciałam to robić... pracować w aptece, mieć kontakt z ludźmi. jak wiadomo na studia farmaceutyczne dostają się osoby które są wybitne, mają powyżej 90% z matury, a i to nie zawsze wystarcza. i co oznacza stwierdzenie "to do roboty"? nie chce "robić" tylko pracować. z przyjemnością.