Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tika_Waylan

sms do chłopa. pomóżta!!

Polecane posty

Słuchajcie, chcę napisac do faceta smsa w którym chciałabym dac mu do zrozumienia, że tęsknię, że brakuje mi go. Przy okazji nawiązac do czegoś bardziej intymnego, ale brakuje mi pomysłów. Nie jesteśmy razem długo...nie chcę więc wyjśc na desperatkę. Wiecie coś sugestywnego ale jednocześnie subtelnego...dającego do myślenia. on wyjechał teraz w delegację...i zupełnie nie wiem jak mam mu napisac te wszystkie uczucia, ktore do niego żywię....chodzi mi o to, że nie chcę wyjśc na nachalną. nie wiem jak to ubrac w słowa. coś z klasą, coś delikatnego, ale coś takiego jednocześnie, zeby zaczął żałowac, że jest daleko ode mnie. Wybaczcie chaotycznośc mojej wypowiedzi, ale myślę, ze kobiety zrozumieją o co chodzi. Liczę na waszą pomoc. /z góry serdecznie dziękuję :)

napisz mu: czesc co słychac długo nie pisalismy mysle ze nie zapomniałes o mnie bo ja o tobie nigdy nie zapomne napisałam bo sie bardzo za toba steskniłam i ciezko mi zyc bez ciebie prosze odezwij sie

Gość myślę ....
tęsknie.... pragne...?!

na poczatku dziekuje za wypowiedzi. Paker, rzecz w tym, że rozmawialismy godzinę temu ;) chcę mu napisac coś co sprawi, ze nie bedzie w stanie skupic się na pracy bo bedzie myślał o mnie. Jejku, nie wiem jak to ubrac w słowa. do "myślę..." niezły początek, ale chcę coś więcej mu przekazac...właściwie to sama nie wiem co. Mam budyń zamiast mózgu :o

aha :P chciałam Ci powiedziec ze msle otobie całymi dniami nie moge sie skupic na niczym tesknie bardzo i pragne ćie miec przy sobie na zawsze :P

Gość zytaaaaaa
paker to troche za mocno powiedziane ... chce byc z toba na zawsze... - facet moze sie przestraszyc. Takie moje zdanie

Gość o chryste panie /
może mu napisać coś w stylu, że brakuje Ci jego dłoni na swoim ciele i tego ciepła.. Coś tam, coś tam..

Gość zytaaaaaa
Napisz moze cos zartobliwie. Np, ze ta odleglosc was dzielaca cie przeraza. I np probujesz wlasnie zamowic na allegro siedmiomilowe buty, zeby sie do niego dostac czy cos w tym stylu :D

Gość barabarabab
Paker hehe nic dodac nic ujac :-P a tak powaznie to napisz mu tylko: dobranoc, buziaki ;-) wystarczy po co wymyslac kto wie co

Gość zytaaaaaa
A juz chyba najlepiej bedzie jesli nic nie napiszesz. To chyba bardzo podsyci jego uczucie. W koncu faceci kochaja zolzy :)

dobranoc, buziaki, to mu piszę zazwyczaj. Chryste panie! mniej wiecej o coś takiego mi chodzi...tylko rozwiń proszę! błagam? :P Paker, no z tym na "zawsze" to bym tak nie szalała...za parę miesięcy jak już lepiej się poznamy może sie okazac, ze nie moge na niego patrzec ;) poza tym...tak myslę, że na tym etapie znajomości "na zawsze" nie jest wskazane :D

Gość o chryste panie /
Czuję się potrzebna :D Więc tak : Brakuje mi twojej ciepłej dłoni na moim ciele, twojego zapachu i smaku twoich ust. Tęsknie i marzę o twoim dotyku.

o chryste panie...jesteś the best....zatrudnię cię u siebie bo masz charyzmę i coś czuję, że i klientów byś mi sporo zdobyła...jakby kiedyś dotknęło cię nieszczęście bezrobocia to u mnie masz etat :D ale chętnie poczekam też na inne wypowiedzi, może zbiorę kilka różnych punktów widzenia i stworzę z tego sms stulecia...potem zamieszczę go w internecie, wszyscy będą z tego wzorca korzystac i stanę się sławna :D jak Leśmian....czy coś ;)

Gość napisz cos takiego...
Hej :) Co robisz? Bo ja siedzę w domu, myslę o Tobie a myśli powodują,ze się rumienię. Chcialabym,zebys teraz był tutaj ze mną i pomógł mi w realizacji moich całkiem przyjemnych mysli.Szkoda,ze jestes daleko ale....co się odwlecze to nie uciecze prawda? ;)

Może napisz ,że brakuje Ci jego ciepła zwłaszcza w tak chłodne dni :) ,że chciała byś czuć go blisko i ,że gdy nie patrzy na ciebie czujesz się jakbyś nie istniała ? przesadzam tak :D chyba za bardzo romantyczna jestem :P

Gość manelka
To zależy jakie jest wasze porozumienie dusz, bo gdy milośc głędoka i prawdziwa, to słowa zbędne. Może macie jakieś swoje hasła itp. tym najlepiej go pobudzisz. Ale nie rozumiem dlaczego chcesz mu przeszkadzać w pracy, przeciez jeśli cie kocha to pamięta i myśli o tobie, a jeśli nie to nawet najbardziej gorące i subtelne smsy z radością usunie lub przeniesie do kosza. Nie narzucaj sie, miej godnosc, po co masz pisać? Może poczekaj, az on napisze, niech to on napisze jak tęskni i jak mu ciebie brak! Nie poniżaj się! to facet ma być tą istota, która zabiega o twoje względy!

Gość napisz cos takiego...
no smsem chyba mu bardzo w pracy nie przeszkodzi:P a jemu zrobi sie miło, faceci lubia wiedziec,ze dziewczyna o nich mysli:P

Gość blab

Gość blab
jeśli chcesz żeby myslał o tobie a nie o pracy to napisz mu ze myślisz co zrobi z tobą jak sie zobaczycie i o tym jak będzie tarmosił twoje piersi. Napewno podziała na jego wyobraźnie :)

Gość mojaa propozycja
gdy oddalasz sie ode mnie, czuję że zostawiam przy Tobie cząstkę siebie

manelka: to on zawsze pierwszy dzwoni, pisze itp. w pracy mu nie przeszkodzę, jesli nie przeczyta i odpisze od razu to zrobi to później. znamy się ..hmm trochę przez tryb jego pracy słabo. Aczkolwiek razem pracujemy,tyle, że ja stacjonarnie a jego wiecznie nie ma...on rozbija się po świecie, kiedy jest w Rosji, gdzie jedna minuta połączenia do mnie kosztuje prawie 20zł to zostają smsy. i chcę mu wysłac taki właśnie sms, sugestywny...by jego głównym zajęciem było wypełnianie sobie jakoś czasu dopóki nie wróci do mnie ;) i nie chodzi tu o narzucanie się. Raczej o stymulację ;) ja na codzień w reacjach jestem dośc chłodna, dlatego choc teraz smsem, chcę podkręcic trochę temperaturę ;)

czarna porzeczka....oscylujesz gdzieś na orbicie moich odczuc...aczkolwiek, to nie do końca to, bo ja bez niego doskonale sobie daję radę...ale podązasz dobrym tropem. wykrzesaj z siebie jeszcze trochę inwencji, bo widzę tu potencjał :D ps. pomóżta, czy pomózcie- bez różnicy. Na codzień posługuję się nienaganną polszczyzną, więc czasem odskocznia w stylu "pomózta" lub "ino hyżo" jest jak najbardziej wskazana :d

Gość onkel dobra rada
Ja bym mu napisał coś takiego bardziej romantycznego z domieszką nutki egzystencjalnej i erotycznej,ale jednocześnie coś zdecydowanego i zachęcającego do działania.Moja propozycja to ''ŻYCIE JEST JAK SZACHY,ALBO POSUWASZ KRÓLOWĄ,ALBO BIJESZ KONIA! hhaahaaaa

a może: „Chciałabym być soczystą pomarańczą, która rozebrałbyś, a później spijał moje soki. Byłabym wtedy tak bardzo soczysta. Oj, przepraszam: jużjestem...!”.