Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość który z nich trzech

MAM DYLEMAT ....pomóżcie mi wybrać

Polecane posty

Gość który z nich trzech

witam, mam taki oto dylemat..., 1.jestem w związku z facetem 2 lata, układa nam sie OK., nie kocham go, ale jest mi z nim dobrze 2. mój były - zostawił mnie ponad 2 lata temu, chce bym wróciła, chyba ciągle coś do niego mam, ale boje się że znów mnie zostawi 3. poznałam przez net fajnego faceta, chce się ze mną spotykać, podoba mi sie, fajnie sie nam rozmawia, kogo z nich wybrać?

Gość doji8888
Tego co ma więcej kasy, chyba że straszny frajer jest.

Gość tego którego kochasz
i będziecie żyć długo i szczęśliwie.

Gość Satsu
Po rozmowie przez internet nie powinnas oceniać gościa, więc ten trzeci (moim zdaiem )odpada- człowieka oceniaj też po czynach. Drugi raz Cie zostawił więc ma dobre podstawy by zrobić to kolejny raz. J eśli ten z którym jesteś jest wporządku (daje kase, kwiaty, jest miły bla bla bla....) spróbuj znaleźć w nim coś niepowtarzalnego ( zainteresowanie, część ciała xD) , pomyśl co Ci się w nim podobało 2 lata temu? I jak się zachowa gdy mu powiesz że wracasz do ex?

Gość a po co ci ten trzeci
z nudów? czemu zaczęłaś z nim pisać? czy to aby nie jest oznaką, że czegoś brakuje Ci w zwiąku? zastanów się nad tym. Nie wybieraj między nimi. Zastanów się czy chcesz być ze swoim chłopakiem i nie mieszaj na razie w to innych facetów. To jest sprawa dotycząca tylko was. Jeśli nie kochasz go to po prostu rozstańcie się. Potem z czystym sumieniem układaj sobie życie.

Gość Pani TYsiąca Nocy
a ten 3 tez szuka rozrywki..sexu mu brak...Obys nie cierpiała:)

Gość który z nich trzech
z obecnym mam bezpieczny związek, le bez namiętności i szaleństwa a tego mi brakuje były - rożnie bywało, byliśmy razem ponad 3 lata, kocham go...chyba ten trzeci - mało go znam, ale chce poznac.....

Gość wybierz czwartego
🖐️