Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 93120808360

Czy On ma inna?

Polecane posty

Gość 93120808360

Cześć, może to i głupie ale mam pewne obawy co do swojego chłopaka. Jesteśmy razem 2 lata układało nam się dobrze (no po za małymi sprzeczkami) Byliśmy w sumie jesteśmy wspaniałą parą ale ostatnio się zmienił... Mniej czasu ma dla mnie jest taki chłodny nie miły ostrożny... po tym jak mu to wygarnęłam zakomunikował że podoba mu się z charakteru inna dziewczyna strasznie to zabolało... Ale z charakteru sam ciągle się nie zmienia na tego "lepszego" ciągle go w domu nie ma... Co ja mam robić? Czy możliwe że ma inną?

Gość Pani TYsiąca Nocy
Mniej czasu ma dla mnie jest taki chłodny nie miły ostrożny... po tym jak mu to wygarnęłam zakomunikował że podoba mu się z charakteru inna dziewczyna strasznie to zabolało... -- chyb ma inną...myslami z nią

Gość bajo bongo
możliwe wiesz ze mężczyzni często zwracają uwage własnie na charakter kobiet niż na wygląd? to my kobiety same sobie podnosimy poprzeczkę co do wygladau i wydaje nam sie ze mężczyzni robią tak samo a tak nie jest . dobra rada dla ciebie : przy najbliższej okazji pogadaj z nim powiedz ze jestescie dorośli i cenisz sobie szczerość chcesz wiedziec czy kogoś ma ze z szacunku dla ciebie niech odpowie sczerze. to najlepsze wyjscie. bo moze nie miec nikogo a ty go zrazisz do siebie podejrzeniami i wtedy faktycznie kogos znajdzie

Gość 93120808360
Rozmawiałam z nim już na ten temat. Mówił że nie ma nikogo ale bardzo szybko zakończył temat nie chciał dalej go poruszać był strasznie nerwowy ja coś wspominałam dalej... =(

Gość Pani TYsiąca Nocy
jak nerwowy to znak, że cos ukrywa:)

Gość 93120808360
Czy mogę na nim jakoś wymusić prawdę?

Gość 93120808360
I co ja mam teraz zrobić :(( Strasznie go kocham i na dodatek mamy dziecko ;(

Gość Pani TYsiąca Nocy
... po tym jak mu to wygarnęłam zakomunikował że podoba mu się z charakteru inna dziewczyna --- No a co to za dziewczyna?

właśnie dlatego nie bede mięc dziecka dopóki nie będę mężatką...cóż musisz z nim szczerze porozmawiać..odwlekanie rozmowy nic nie da a tylko pogłębi twoje rozterki..

Gość 93120808360
Dziewczyna prześliczna z jego grona przyjaciół... :((

Gość Pani TYsiąca Nocy
ty ją widziałaś? Może to z nią cię zdradza;)

Gość 93120808360
Widziałam i znam i wiem że o nią mu chodziło :((

Gość hiacynt24
no to koleżanko siedzisz boisz sie i zadręczasz? masz dużo kasy albo przynajmniej tyle zeby pojść i zrobić cos dla siebie? moze nie dbasz o siebie przepraszam ze tak mowie ale w 70 % to pomaga ratować związek fajna fryzurka niedroga nowa bielizna , i poczuj sie nie gorsza od tej niby prześlicznej! kurcze nie potrafie uwierzyć ze masz macie dziecko i tak potrafisz sie martwić . ta stań na nogi dla dziecka zawalcz o niego jelsi jest na to czas i te chwila! lub zabierz dziecko i wyjedz gdzies i nie mów mu gdzie ulotnij się., zatęskni jak cholera! bo skoro ty mu jęćzysz marudzisz to go bardziej uswiadamiasz w tym że u ciebie nie ma co szukac nic ciekawego nuda... marazm....

Gość hiacynt24
jeśli jest myslami z tą inną to dlatego ze ona taka śliczna ładna itd. a tobie co brakuje? do cholery wez sie za siebie ! bo póki co to czuje ze nie zdradzil cie jeszcze ale jest bliski tego .... nie wiem ale czuje to ze nie zdradzil ale mysli o tym zrób dla siebie cos super nie wiem jakis wieczór dla was dwojga jak masz u kogo zostawic dziecko to zostaw na noc, przygotuj cos nie mów mu nic zrob nispodzianke a potem badz najlepszą kochanką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do faceta jest łatwa droga ........... przez rozporek ahahaa ! kiedy sie ostatni raz kochaliście????????szczerze !

Gość Pani TYsiąca Nocy
I co ta metoda działa:)? Już wrócił do ciebie?