Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia 1

Mój chłopak siedzi w więzieniu./ co zrobic jak wyjdzie?

Polecane posty

Gość olunia 1

Hejo , mam na Imie Marta M. mam 17 lat ... Tyle o mnie. a teraz do konkretow prosze was o pomoc... Moj chłopak Jarek siedzieł 6 miechow w wiezieniu niedługo juz wychodzi... Ma 21 lat . bardzo go kocham A ja nagrabiłam troche;/ miałam czekac ok ... ale bez glupot . piłam byłam raz na imprezie ... i on o tym wie... ja wiem ze nie powinnam . Ale to były siły wyzsze. A obiecałam mu jak mu to wytłumacvzyc teraz;/?? mozecie mi pomuc jak na niego wpłynac. Bardzo mu na mnie zalezy ale mimo to po tym wszystkim co przeszlismy ole sie nie widzielismy boje sie o nasz zwiazek ;/ .. A naprawde chce z nim byc .. Pomocy Lejdiss;/ Buziaki

Gość SliweczkaBezPestki20
Powiedz mi co to za facet który nie pozwala Ci chodzić na imprezy czy wśród znajomych? Dziwne, nie wnikam... Jak masz mu to wytłumaczyć? Nie było Cię przy mnie, to co miałam zrobić?! Siedzieć na tyłku i czekać jak piesek?... PS...nie wiadomo co będzie z wami teraz, bo człowiek po więzieniu jest okrutnie zdemoralizowany...

Gość olunia 1
tak był karany poszedł bo musiał to odsiedzec nie chciał zeby to sie całe zycie za nim ciagneo ma plany praca... i chce wiazac ze mna przyszłosc;/ nie wiem jak to bedzie. bo on jest bardzo zazdrosny i tak jakby nie to ze nie ufa mi ..[ bo ufa] ale sie boi ze mnie straci ze ktoos inny mnie mu zabierze a on tego by nie zniusł... dlatego nie wiem jak mu to tłumaczyc ... o tej imprezie głównie;/

Gość no kogo
Zrób mu loda 🖐️

Gość 890....
ALE O CO CHODZI??????? masz jakieś wyrzuty,że byłaś raz na imprezie czy co????

Gość olunia 1
o to b ... ze on mi nie pozwal jezdzic na impre i pojechaalm ... on sie dowiedził i niby ok ale czaka asz wyjdzie a to juz niedługo to mowi ze wyjasnimy sobie wszystko. i chodzi o to zebyscie mi pomogły jak ja mam go przekonac ze ja nic nie robiłam tam ;/ ze wszystko ok było;/

zdradzilas go? jesli nie to nie masz sie czym martwic, ciekawe co on by robil jakbys Ty w pierdlu siedziala :O

Gość 890....
Idż spać o nie p[ierdziel.

Gość olunia 1
mam wyzuty ..... bo wiem ze go to boli obiecałam ze nie bede jezdzic.. a ty pojechalam sama sobie nie wierze ze to zrobiłam ;/ "no kogo"- to akurat nie jest na temat;/

ej dziewczyno Ty jestes jego jakas niewolnica? bo takie odnosze wrazenie jakbys sie go bala :O dojrzaly zwiazek w ktorym sa plany na przyszlosc opiera sie na ZAUFANIU, on chyba najwyrazniej Ci nie ufa, impreza to tylko impreza, jak go nie zdradzilas to powinien Ci uwierzyc co masz zrobic? albo Ci wierzy albo nie, co my CI mamy powiedziec?

Gość olunia 1
jak macie pier... głupoty to wez dziecko wyłacz komp;/ Nie o to b... ja wiem ze on cierpi .... dowiedział sie od kolegi. ja chciałam mu powiedziec jak wyjdzie ale niezdarzylam byli szybsi i bardziej ciekawi jego reakcji;/

Gość olunia 1
nie ja sie nie mam czego bac... to nie jest potwor;/ to normalny 20 latek ktory w pewnym momncie zycia poczuł sie dorosły i wazniejsi byli koledzy. Nie boje sie jego a o nas zwiazek. wiem jakie sa osoby po wyjsciu z wiezienia;/ nie bedzie łatwo go przekonac;/ Wiem ze nie zdradziłam ale on jest cholernie zazdrosny!!

Gość casasdee
olunia 1 jak macie pier... głupoty to wez dziecko wyłacz komp;/ Nie o to b... ja wiem ze on cierpi .... dowiedział sie od kolegi. ja chciałam mu powiedziec jak wyjdzie ale niezdarzylam byli szybsi i bardziej ciekawi jego reakcji;/ Słuchaj Dziecko, ludzie Ci dobrze piszą, ale Ty prawdy nie chcesz przyjąć.Głupia jesteś i tyle. Tłumacz się dalej, nie masz własnego zdania to cierp

Gość olunia 1
za głupote;/ prawi morały nieraz ... bo nie chce zebym ja zeszła na taka droge jak on....

Gość ladaco..
Aleś Ty głupia!!!!!!!!!!

Gość wieśkaaa
A za co on trafił za kratki?

Gość olunia 1
wierzy... ale jak on tam siedzi ... fakt z swojej winy ... a ja tu baluje to tez byscie sie fajnie czuli....

Gość olunia 1
tak w sumie to za momoc kolegom przewoził im cos przewinienia jak był mlodszy... a teraz musial isc odsiedziec... i za mały miech wychodzi....

Gość Sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak wróci to daj mu porządnie dupy i będzie OK

Gość olunia 1
za przewóz czegos kolegom 2 latat temu to było a ma 21 lat;/ ... niedługo wychodzi

Gość wieśkaaa
Chyba nie siedzi za niewinność, nie wiem czemu tak się go obawiasz. To że siedzi, to nie znaczy że masz siedzieć na dupie i nigdzie nie wychodzić. Szkoda że chcesz mu się tłumaczyć, uważam że nie ma z czego. Nie potrzebnie się z nim zadajesz.

Gość wieśkaaa
Gdyby tylko chodziło o przewiezienie (pewnie kradziony towar) to dostałby tylko zawiasy gdyby nie był wcześniej karany

Gość olunia 1
wogole nie tłumaczac to nic nie zyskamy bez rozmowy;/ jst chorobliwie zazdrosny niesty.... on mi tak to pozwala bo nawt z nim chodziłam .. ale jak go nie ma to zebym czekała on wyjdzie i sie ułozy a ja troche mu po psułam;/

Gość olunia 1
był.... [naturalnie;)} za niewinnosc nikt nie idzie siedziec... zadaje sie bo nam na sobie zalezy... nie jestem taka pestymistka... chcialam sie dowiedziec jak moge mu to wszystko powiedziec a nie spytac z kim mi wolno sie zadawac a z kim nie ... od tego mam rodzicow;D

Gość wieśkaaa
2 lata miałaś nigdzie nie wychodzić, tzn miałaś 15 lat i poszedł siedzieć?

no tak dzialaj na jego rozkaz :) jak on Ci ufa to ja jestem matka teresa, tyle w temacie, a zwiazku na braku zaufania nie zbudujecie nigdy! on sie musi zmienic

Gość olunia 1
dwa lata temu było to jak sie to zdarzyło... potem sie odwoływał ale nic nie dąło to poszedł... ja mialam siedziec tylko 6 nie to ze w domu ale bez picia i bez imprez .... znajomi i wypady to tak .... naturalnie ... to on w koncu ma byc w wiezieniu nie ja ;/