Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia 1

Mój chłopak siedzi w więzieniu./ co zrobic jak wyjdzie?

Polecane posty

Gość olunia 1
jest zazdrosny pod wzgledem ze o mnie a nie o wychodzienie ja nie jestem niewolnico ze nigdzie nie moge;/ wrecz przeciwnie;/

bylas na imprezie ale to nie koniec swiata, nie zdradzilas wiec nie widzę problemu, on ma problem z brakiem zaufania, sam zrąbał sprawę i dyktuje warunki jeszcze :/

Gość wieśkaaa
Jesteś młoda i masz prawo wychodzić z koleżankami na imprezy. Jak sobie pozwolisz wejść na głowę, to niestety nie wróżę wam nic dobrego

Gość olunia 1
ograniczona powinnam bo go kocham on tez czegos oczekuje odemnie tak jak ja od niego.... ze sie zmini... po codziennych rozmowach ... [bo tak rozmawiamy] widac poprawe ... zminił podejscie ... widac ze chce zminy i nigdy wiecej napewno tam nie wroic. wiem ze wiekszosc ludzi po wyjsciu sie nie zminia ale on ma krotki wyrok ... na połotwartym areszcie... i wierze ze sie zmini za wzor.... kiedys;D

Gość wieśkaaa
Nic złego nie zrobiłaś, więc nie ma tematu. gdybyś go zdradziła, to mogłybyśmy się jeszcze zastanawiać, a tak to nie ma nad czym

Gość olunia 1
laski ale ja nie jestem zaden przydupas... zawsze to ja zadzilam do momenty gdy poszedł... "powiedział zebym czekała i bez przykrych niespodzianek bo mu bardzo zalezy i chce tu do mnie wrocic" ... wiec ja czekam .. a jak wyjdzie wszystko mam nadzieje wroci do tego czasu wczesniejszego... tylko musimy sobie wyjasnic pare zeczy;/

Gość olunia 1
moge wychodzic ja jestem normalna nastolatka przeciesz.... nie jakims kosmita i robie to co cała mlodziez.... Tylko bez imprez i alkocholu....

Gość wieśkaaa
A on jak wyjdzie to będzie chodził tylko z Tobą wszędzie na wszystkie imprezy, nie będzie pił alkoholu bez Ciebie. Coś nie chce mi sie w to wierzyć... Takich zakazów nie miał prawa Ci dawać

Gość olunia 1
wieskaaa ;D;D;D ... agentak normalnie... 2 lata temu- dostał wyrok za przewuz . 21 lat -ma moj chlopak 17 lat mam ja ... od 6 miechow siedzi ..raczej jeszcze nie ma za tydzien wychodzi ... a ja proboje z dnia na dzien ułozyc sobie jak mu wytłumacze to;D ... rozumiesz juz:P

Gość olunia 1
tak było zawsze.... ammy to samo towazystwo ... a raczej to my je poloczylismy ... i jak idziemy pic to wszyscy czy cos takiego... wiec jak ja z nim pilam to zawsze razem ... jak szlismy czy jechalismy z paczka to zawsze moja i jego .... ^^ tak szkola dom ... znajomi tez.... na pizze po rozmawiac ... z kolegami tez mohge -bo to i jego znajomi .... a znajomosci nowych nie bede zawierac bo mi nie potrzebne ...

Gość olunia 1
mam kolezanek ful.... kolegow to tez mam znajomych ... ale on o nich wie... a nowych nie zawieram bo mi jak wspomiałanm nie potrzebne... popatrz z drugiej strony ze jestem juz z nim troche ... znam go dobrze .... i nie brneła bym w to nie wiedzac po co i na co.... wiem jak myslisz to kryminalista i juz ... wcale tak nie jest.... dobranoc;D:P

Gość wieśkaaa
Dzięki za wykład :D :p 6 miechów i siedzieć na dupie bo chłop który coś przeskrobał i słusznie poszedł siedzieć daje nakazy swojej dziewczynie, no cóż mam pewne problemy z rozumieniem..takich związków :p Napisałam - nie zrobiłaś nic złego i tego sie trzymaj. jak dasz sobie wmówić poczucie winy, to już po Tobie

Gość olunia1
Wiem ... sama musze sobie to po ukladac jakos;/ ja juz jestem taka miekka .:D Dzieki:P

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Podczas odsiadki swojego partnera tam znalazłam pomoc i zrozumienie.

Gość gość
On i ty jestescie patoligia.. poza tym marne prowo ale debilki z kafe sie nabiora