Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

jak uzyskać taki efekt?

Polecane posty

Gość pomarańczowa gajowa
tylko,że jak nałożysz odcień ciemny brąz,to na 99,99% wyjdzie i tak czarny:) Aniu a jesteś pewna,że taki ciemny kolor będzie Ci pasował? Bo naprawdę mało której Polce dobrze w takich włosach. Większość jest za blada,odrosty wyglądają strasznie,i najczęściej od razu widać,że "coś tu nie gra":) I nic nie pomoże opalenizna z solarium i/lub pudry brązujące-taka pseudo-Latynoska to dopiero śmiesznie wygląda! Najbezpieczniej jest zmienić kolor o 1-2 tony. Pozdrawiam:)

tak, myślę, że będzie pasować, gdyż naturalne mam czarne, z tym że matowe a marzą mi się błyszczące:) teraz akurat mam średni brąz, ale jak wiadomo, kobieta lubi często coś zmieniać:) a że ten kolor już mi się znudził, a blond nie wchodzi w grę ani czerwony to zachciałam mieć czarne, mega błyszczące włoski:) ale nie takie strasznie ciemne, wiedźmowate:) tylko delikatne.

tak, myślę, że będzie pasować, gdyż naturalne mam czarne, z tym że matowe a marzą mi się błyszczące:) teraz akurat mam średni brąz, ale jak wiadomo, kobieta lubi często coś zmieniać:) a że ten kolor już mi się znudził, a blond nie wchodzi w grę ani czerwony to zachciałam mieć czarne, mega błyszczące włoski:) ale nie takie strasznie ciemne, wiedźmowate:) tylko delikatne.

Gość zamiast farby
wypróbuj jakis szampon koloryzujący nie da czarnego odcienia