Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apoooo

czy faceci powinni golic wlosy łonowe?

Polecane posty

Gość apoooo

jak w temacie. prosze o opinie ;)

Gość wamp -
nie, jedynie przycinać

Gość iczoywuscueee
ee

jajka golić a reszte przyciąć ewentualnie,nic pozatym. No bo niby jak bedzie wyglądal facet z zarosnietymi nogami i klatą a wacek ogolony? A nie wyobrazam sobie by golić klate i depilowac nogi u faceta. No chyba ze jakis transwestyta.

"szukac penisa w buszu" ???:O Co to za penis musiałby byc? Chyba jakiś miniaturowy:P Co wy opowiadacie? Przecież sam penis wogóle nie jest zarośnięty a jaka też tak torche mają tendencje do łysienia;)

Gość taktoja
rowniez uwazam, ze powinni tylko podcinac. Ogolnie nie chcialabym zeby moj facet golil wlosy lonowe. Juz sie do tego przyzwyczailam i trudno byloby mi sie przestawic, bo byloby mi to obce xD.

Gość smokyyy
zdecydowanie powinni golić wlosy

Gość caffe cappuccino
ależ oczywiscie ze powinni:) moj jest tak ślicznie wygolony:) ahh i ohh:)

A czy wy zdajecie sobie sprawe jak to potem swędzi...już widze te jednostki wojskowe i codzienne poranne golenie:D Najpierw twarz a potem jajka:P...chłopaki pewnie by sobie pomagali bo to trzeba sprawnie...a ile wypadków by było...heheh nie no to głupi pomysł jest zaprawde:P

Gość ggggttjhdh
nie trzeba golic codziennie. wystarczy raz na pare tygodni. najważniejsze żeby nie wisiały na pół metra. powyżej pewnej długości po prostu wyglada to nieestetycznie i wtedy trzeba zrobic z tym porzadek. no i lepiej golic a nie przycinać, bo wszystko odrosnie równomiernie a po takich fryzjerskich zabiegach to może to kiepsko wyglądać

Przycinać to na pewno, na około 1 cm bo po ogoleniu kuje jak zaczynają odrastać.

Gość a ja jestem kobietą
i też nie golę, właśnie dlatego że swędzi niemiłosiernie jak odrasta. Dlatego tylko przycinam :)

Gość o jacie pierdziele
słuszalem ze powinni przecinac bo przy robieniu loda przeszkadza dziewczynom, napewno nie golic

Gość Oxide87
Ja myślę ze to jest indywidualna sprawa czy golić, podcinać czy tez zostawić naturalne...

Gość gość
ja uwazam ze powinni je zgolic. nie wyobrazam sobie robic loda mojemu facetowi kiedy jest "tam" zarośnięty..

Gość gość
Aby nie były długie, bo to odrzuca, zresztą nic przyjenego kłaków się najeść robiąc loda. Chcieli byście panowie, zeby wasze kobity były takie zarośnięte i robić im minete? Takie zaniedbane kłaki, to jak brak higieny.

Ja tam caly czas mam na 0, jakos nie uznaje tam wlosów, i nic mnie nie kuje. A mojej dziewczynie to sie podoba, bo moze kazde miejsce piescic ustami jezykiem i nie chaapnie klaczka:)

Gość kasia z dziurami w mózgu
pewnie!

Gość gość
Tak uważam ze powinni.

Gość michegl
imbecyle, macie golić! tak, swędzi, a od kobiet wymaga się depilacji nóg, pach, c**ki i czasem nawet rąk i to nie jest ani fajne ani przyjemne! Też się trochę poświęćcie, bo czas jaki kobiety muszą spędzać na dbaniu o siebie faceci nie spędzaja nawet w 1/5!

Gość gość
Ja obowiazkowo gole pod pachami, przy jajeczkach i penisie.

Gość gość
normalnie ogolenie na penisie, reszta przycięta na krótko, ale nie tak, żeby kłuło. Ale od czasu do czasu, na jakieś specjalne okazje albo wtedy jak moja pani zrobi się zupełnie na gładko (zwykle jest paseczek nad) też robię się na gładko. Wtedy zwykle jeszcze się oliwkujemy i jest niesamowity efekt - ślizganie się naszych narządów po sobie, miękkie otwarcie na głębsze niż zwykle wnikanie penisa ze śliskimi okolicami.

Gość gość
na zero tylko jajka reszta fantazyjnie

Gość ogolony h
Powinni golic. Ja gole juz od wielu lat. Czasem mam przyjemnosc byc golony.

Gość ogolony11
pewnie ze tak ja sobie gole polecam jest wygodnie i

Gość gość
Golenie jajecznica jest pedalskie. ....a cipci. ...pedofilskie....

Gość gość
Ja gole bo tak lubie. Zonka czasami sie smieje ale jej tez to pasuje bo nie lubi wloskow w buzi..

Gość gość
oczywiście , że powinni jeśli obojgu to odpowiada. Chory jest ten , któremu ogolona cipka czy fiutek kojarzy się z gejem czy pedofilią.