Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasza ocena

Związek z Murzynkiem

Polecane posty

Gość Wasza ocena

Gość Mulatek

Gość Wasza ocena
od zawze podobali mi ise starsi mezczyzni , chociaz nigdy z takim nie byłam , Teraz pojawił sie ktos kto oczarował mnie od pierwszej chwili , ale problem jest podwójny kolor skóry i jego wiek. Jest starszy ode mnie o kilkanascie lat . Czy myslicie , ze taki związek ma jakiekolwiek szanse?

Gość kimimimi
czemu nie? te czlowiek tylko zwiazek dla milosci czy mitycznej czarnej paly?

witam w klubie moj od 9 miesiecy narzeczony - 10lat starszy, czarny nie jest zle ;)

Gość BabyBlue
Tak wiec zakladamy klub czarnej paly i brązowej fasolki.

Gość Wasza ocena
absolutnie nie z powodu mitu. o ich duzym....:-) po prostu zakochałam sie , jezeli moge tak to nazwac . Znam go krótko ale czuje sie przy nim cudownie makola- piszesz , ze nie jest zle . Na jakiego typu problemy napotykacie?

Gość BabyBlue
"Na jakiego typu problemy napotykacie?" U fotografa, ona wychodzi za blado a go nie widac na zdjeciu.

hm, chyba standardowe. bylo wielkie ooooooooooooo mojej rodziny. troche mniejsze oooo jego rodziny. srednie ooooo znajomych. ale my mamy latwiej bo to UK. ale juz niedlugo bo zaraz koncze studia i wracam do Polski teraz jego nie ma bo wyjechal do swojego kraju (koniec wizy) a chwilowo srodkow brak na bilet zeby sie spotkac...

Gość Wasza ocena
Ale smieszne :-))

Gość Wasza ocena
Ja mieszkam w Polsce i u mnie rzadne z Twoich problemów nie wystąpią po za ooooooo :-) Ale tym sie nie martwie. Mało mnie obchodzi co mówią ludzie . Czyli widze ze wasz zwi ązek nie nalezy do prostych... :-(

byl prosty i szczesliwy jak on byl tutaj. taki najlepszy, najpiekniejszy zwiazek jaki mialam. ale wiza sie skonczyla, imigracyjny nie przedluzyl i teraz moze ubiegac sie o nia dopiero w czerwcu (czyli rok po wyjezdzie z UK) a funduszy chwilowo nie ma. ale ja mam to gdzies, i tak wiemy czego chcemy. a to podstawa ;) a czemu pytasz o trudnosci a nie pozytywy?

Gość BabyBlue
A jakie są pozytywy :P

pozytywy dla kazdego inne np. zawsze wyjazd rodzinny bedzie sie wiazal z egzotycznymi wakacjami :P :P :P, fajne imiona dla dzieci ma w swoim jezyku ;), uczysz sie kolejnego jezyka, poznajesz nowa kluture no i ehhh, ten maly pieprzyk, ze jak odwiedzisz tesciowa to w rezultacie moze cie pocwiartowac, ugotowac w garze i podac licznej rodzinie na rytualny obiad :D

Gość Wasza ocena
sama nie wiem dlaczego tak zapytałam . Bo pozytywy to juz raczej nie mozna generalizowac prawda ? zalezy jaka jet ta druga osoba

Gość BabyBlue
"fajne imiona dla dzieci ma w swoim jezyku , uczysz sie kolejnego jezyka, poznajesz nowa kluture" Przepraszam bardzo, do tego nie jest potrzebny murzyn :P Imiona kazdy moze dac jakie chce, uczyc sie jezyka nikt nie broni, jezdzic po swiecie i poznawac kulture tez nie :P