Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maro8o

Nagłe opuchnięcie kolana? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Maro8o

Witam serdecznie. Jestem 6 tygodni po zabiegu rekonstrukcji więzadła krzyżowego przedniego. Rzuciłem juz kule i teraz mialem ciezki weekend.. bo byłem na weselu a pozniej jeszcze spacerowałem.. Oczywiscie jezeli chodzi o tanczenie, to ograniczyłem to do "tanca bujanego" i drobnych ruchow nie-skretnych. Nazajutrz po weselu nastąpiło widoczne opuchniecie kolana powyzej rzepki. Bardzo proszę o wypowiedzenie sie z kąd to mogło sie wziaść ? Czy tylko przeciązenie czy może jakis uraz wewnetrzny.. A jakie są objawy powtornego zerwania ? z tym ze nie wydaje mi sie zeby cos mi tam tak mocno strzeliło.. Mam nadzieje ze to nie zerwanie przeszczepu.. Bo bym sie załamał.. Prosze o odpowiedz.. i zainteresowanie tematem..

Gość przeciazyles kolego
PO rekonstrukcji ACl jestes DOPIERO 6 tygodni i jeszcze dlugo jest to kolano do oszczedzania a wiec cierp cialo cos chcialo, pewnie bez sciagniecia plynu sie nie obejdzie. Nie siedz przy kompie tylko do lozka, noga wyzej i oklad z lodu przy okazji na glowe tez. To ze pozwolono Ci odstawic kule to nie znaczy ze zaraz masz lazic caly dzien.

Gość przeciazyles kolego
Z tym lodem na glowe to bylo zlosliwe, reszta prawda. przepraszam ale chory do kiedy nie zrobi sobie krzywdy to i tak wie lepiej niz wszyscy, ktorym ta wiedza daje jesc.